Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak kevesebb törődést igényelnek mint a nők?
Úgyértem sok pasi sokszor elmegy haverokkal erre-arra és olyankor sok lány bár ha nem is mutatja beparázik, hogy vajon mit csinálhat a pasija és bizony sok lány sok törődést vár el a fiújától és ez úgy vettem észre, hogy fordított esetben nem igaz. A pasik nem "hisztiznek" ha mondjuk egy nap csak egyszer beszélnek a barátnőjükkel ám a lányoknak rosszul esik, mert azt hiszik, hogy akkor a pasik már nem is törődnek velük.
Arra szeretnék kilyukadni, hogy jól gondolom-e vagy sem. :)
17/L
az első kettő válaszolónak:
Addig okés, csak ha kevésbé mutatják ki, mi rögtön beparázunk =/ pld: rögtön két ismerősömnél is láttam facebook-on, hogy attól mérgesek lettek mert a pasijuk nem bírt este felmenni msn-re és nem bírtak beszélni... utána meg rögtön írták, hogy mert velük nem is törődnek stb...
ez egyáltalán nemigaz. nekem is rosszul esik ha barátnőm elfelejt irni, sőt nagyon rosszul esik.
21/f
értem =/
Csak nekem van a pasim és ő van, hogy egy nap csak 1* 2* ír olyankor mindig kiborulok, hogy nem is érdeklem stb. Persze ezt nagy ritkán mondom neki.
Ugyanakkor meglepő, hogy személyesen meg más, törődő és odafigyelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!