Illik párom családjával lenni karácsonykor?
Alig fél éve vagyunk együtt,én egyedül élek,ő szüleivel.
Karácsonykor nem tudom hogy legyen.Nem vagyok jóban a szüleimmel,nem megyek hozzájuk.Nagymamámékhoz megyek csak.
24-ére,26-ra párom mamája hivott páromon keresztül hozzájuk.
De nem tudom mennyire illik,nem illik,mennyire tényleges vagy csak udvariassági meghivás ez.Igy konkrétan rákérdezni ugye nem lehet hogy 24én tényleg lehetek ott,vagy csak udvariasságból kérdezte,tudván hogy nem megyek a szüleimhez,csak a nagyszüleim akikkel lehetnék.
30 közeliek vagyunk
Mondjuk a kevés ideje együtt nem igazán úgy fél év mint más esetekben,napi 16-24 órát vagyunk együtt (melóban is,24 ha nálam alszik)
Van másik gyereke is,az ő párját sosem hivták,csak 25-26,bár ott normális a viszony,a szüleivel volt 24,aztán összeköltöztek,és kettesben.
Megkérdezte,tényleg szivesen látnak.
Ma beszereztem ajándékot is nekik. :)
Olyan rossz hogy az ő családja egy alig fél éve ismert nőt szivesen lát ilyen szűk körű napon is,az enyém meg...olyan borzasztóak tudnak lenni,hogy az éven először inkább én sem megyek,csak majd nagyimékhoz ketten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!