Ti mit gondoltok erről?
Anyukám az én véleményem szerint nagyon maximalista.
Minden téren,de legfőképp a tanulásban.
Mindig tanulok,felkészülök,sajnos elég szétszórt vagyok,mert mindig valami apróságot elfelejtek,de egyébként tényleg jó tanuló vagyok.
A legtöbb tantárgyból 5-ös vagyok,kivéve a matekot meg a tesit,azokból 4-es.
Szerintem ez jó átlag,de anya ha bármiből 4-est hozok már húzza a száját,és azt mondja,hogy ő jobbat várt és,hogy miért nem tanultam.
Ha 5-öst hozok,akkor meg annyit mond,hogy jó. Soha meg nem dicsérne vagy ilyesmi,mintha tök természetes lenne,hogy 5-öst hoztam,pedig van amikor rengeteget szenvedek érte.
Miért ilyen?
Jaja, kérd el a gyerekkori bizonyítványát, és csak utána ugasson.
Egyébként meg magyarázd el neki, hogy a sikerhez nem az kell, hogy valaki mindenből jó legyen, hanem hogy egy dologból legyen nagyon jó. Jobban jársz, ha inkább egy-két tantárgyra fekszel rá, ami igazán érdekel, a többi lehet akár hármas is, úgy se fogod soha használni.
mark86
Mer' a saját elcseszett életét,sikertelenségét veled akarja kompenzálni. Vigyél két db kettest,utána becsüli majd a 4alá-t is.
Megnéztem az ő gyerekkori bizonyítványát és mindenből 5-ös volt anyukám..
Értem,rendben.
A szülők fel sem fogják, hogy ez mennyire rosszul esik a gyereknek.
Matek meg tesi 4-es, a többi 5-ös ez jó. Szerintem ne stresszelj, és akkor ez a kettő is lehet 5-ös, de ha nem lesz, az se baj, nem fog összedőlni a világ, simán lehetsz sikeres ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!