Miért van az hogy sok szép nő magányos és nincs párja?
Ennek több oka lehet amiket már le is írtak. Én nem mondanám magam szépnek de mégis 7.-óta válogatom a pasikat. 3 kapcsolatom volt és ezek közül egy még folyik :). Szerintem a "csúnyanők" is válogatják a pasikat!
23L
Természetesen fontos a külső, bárki bármit mond! Ez az első benyomás, ami lehet pozitiv, negatív! Egy nő attól lesz szép, hogy magabiztos, határozott, egyéniség és tudja, hogy hogy emelje ki azt magában, ami benne szép , egyedi!
Senki nem csúnya, maximum rosszul kezeli!
És hogy nem ruha teszi az embert?! De teszi! A megjelenésnél nagyon fontos! Az sugallja kik vagyunk!
Az ilyen nőket valóban nem merik megszólítani a férfiak, vagy ha mégis / mert azt hiszik könnyű préda, ahogy írták fent is/ , rájönnek, hogy még sem egy hüle picsä, akkor megijednek! TISZTELET A KIVÉTELNEK! És szerintem nem igaz, hogy a legtöbb szép nő magányos! :)
Én pont fordítva látom: minden szép nő foglalt. Megírhatnád kedves kérdező, hogy hol van az a hely, ahol szép nők magányosak, holnap oda utazok :)
(Nehogy már megsértődjenek a nők, mert minden nő szép!)
Elmondom hogy azért nincs komoly párkapcsolatunk mert tiszetelet a kivételnek de a legtöbb "Szépség" mind csak a pénzre meg arra hogy a pali tartsa el ezért undoritó faj a Nő ebből a szempontból mert sose veszik észre magukat hogy a palik csak arra használják öket és igy az összes pali azt hiszi mindenkit megkaphat hát pont nem.
A kirivó nők többsége azért mutogatja magát hogy észre vegyék őket és felhhivják egy keringőre(Sex) szóval a "Szép" nőket nem kell sajnálni mert 1.nem is igaziak 2.akárkit megkaphat 3.anyu apu ott van ha már más nem.
Én nem sajnálom Őket hanem szégyenitem hogy miattuk néznek ránk ugy a palik hogy csak egy durranás.
38 Attól,mert nem tudsz csajozni,még nem minden nő kurv@.
Amúgy engem is akkor szólítottak le legtöbbször az utcán,amikor szakadt farmerban jártam,agyonfestett hajjal,piercingesen.Nem tudom,miért volt ez.Bár akikbe ilyenkor belebotlottam,azok közül egyik sem volt nagy szám.
mert a férfiak akiben a szexet látják, abban nem látnak komoly kapcsolatot.
és a szépségnek nagyon nagy esélye van szexuális vonzalmat kiváltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!