Miért van az hogy sok szép nő magányos és nincs párja?
Nem tudom ki hogy van vele, de Én még szép Nötöl nem kaptam túl sok megbecsülést.
Mindig azt kellett hallgatnom, hogy "küzdj értem".
Én is úgy vagyok,mint a ahogy a kedves Kérdező írta előttem.Csinosnak mondanak,nem öltözök feltűnően mert az nem az én stílusom(farmer-póló-tornacipő),mégsincs párom.
Nem mintha zavarna,szóval nem panaszkodni akarok.
A szép nők elég nagy részével az a baj,hogy elég beképzeltek(a környezetemben nagyobbrészt ilyenek vannak) és túl nagyok az elvárásaik,a másik része pedig hiába kedves és aranyos,a férfiak nem merik őket megközelíteni.
Hozzátenném,hogy nekünk nőknek is kijár az,hogy válogassunk,nem csak a férfiaknak.Ha nem muszáj én sem állok le egy hajléktalannal csak azért,hogy ne legyek egyedül.
Amúgy teszel érte, hogy legyen párod?
Mert, az a mondás nem igaz, hogy a legváratlanabb pillanatban bukkan fel, vagy mi.
Menni kell ismerkedni, buliba, baráti társaságba, klubokba, bárhova, akár neten is, és nem feladni!
Egy valamit meg muszáj tisztázni itt a fejekben: attól még, mert valaki a nagy átlag szerint szép, nem biztos, hogy egy beképzel, orrát fennhordó nő! A többség lehet, de azért ne ássunk már el valakit, mert szépnek nevezhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!