Miért van az hogy sok szép nő magányos és nincs párja?
Ennek biztos több oka is lehet.
Lehet, hogy tényleg igen magasra teszi a mércét, így nehezen talál magának olyat, aki úgymond "tökéletes" lenne a számára.
Viszont az is lehet, hogy szimplán a személyisége olyan, hogy egy (átlag) férfi nem tud meglenni mellette hosszabb ideig.
Az is lehet, hogy pont azért, mert szépek, a férfiak többsége be van tojva, hogy megszólítsa őket.. ki tudja.
Miért nem mész oda egy "ilyen" szép nőhöz, aki magányos, és kérded meg tőle? :)
23/L
"Amúgy én egy szépnek mondható lány vagyok és tudom, hogy azért volt nehéz párt találni, mert nagyon rosszul közelítettem meg a pasikat és félreismertek. "
Ezt hogy érted? Afölött nincs hatalmunk, hogy mások mit gondolnak rólunk. Sokan a saját személyiségüket vetitgetik a masik emberre, ez alapjan lehet valakit "félreismerni".
"a külső akkor is fontos bárki bármit mond.Egy kapcsolat csak akkor működik rendesen ha a felek tetszenek egymásnak , ha nem tetszenek és csak belső alapján választanak akkor az hosszútávon nem fog működni, szóval igenis fontos a külső!"
Igen, csakhogy van, aki meg se latja a kulsot, amig oda nem figyel valakire a belso alapjan. Én magam meg se tudom kulonboztetni az emereket kulso alapjan, nagyon rossz a formafelismero kepessegem. filmet se tudok nezni egyedul, mert nem tudom megkulonboztetni a szereploket, ha nagyon egyforma a karakteruk. Kell valaki, akinel tudok kerdezhetni, hogy ez a ferfi uyganaz, aki az elobb...? Élőben is inkabb gesztus és kisugarzas alapjan megy ez. Szerintem az ember elev hulyen nez ki; mindegyik. Azt se birom megszokni mar 4 evtizede, hogy miert pont 2 keze, 2 laba, egy feje van ennek a rohejes kulseju lénynek.:) Aztan egyszer csak valakit megszeretek es ravetul egy égi "reflektorfény", amitol mar a legcsodalatosabbnak latom a kulsejet is. És az mindig ugy is marad mar orokre.:) Ezt teszi a szeretet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!