Ha egy ismerős "agyon"ölelgeti a gyerekedet, aki ezt LÁTHATÓAN nem szereti, plusz még finoman célzol is rá, hogy zavarja a kicsit, de nem venné a lapot, akkor?
Kivárnám amíg befejezi, aztán odamennék hozzá és elkezdeném ölelgetni sokáig és erőszakosan...
Aztán megkérdezném jól esett-e?
:)
Hát... vannak dolgok, amiket el kell viselni az életben, még akkor is, ha nem kellemes.
Ezért kár megsérteni valakit, aki nem akart rosszat, nem bántotta a gyereket, csak így fejezi ki a szeretetét.
Hát birka a te hozzáállásod...!! már bocs, de én nem sértegettem senkit, és nem tettem célzást mások kommentjére.
Egyáltalán nem jó egy gyereknek, ha úgy nő fel, hogy minden az ő kénye-kedve szerint történik. Azzal, hogy megölelik, az égvilágon nem lesz semmi baja.
Először megpróbálnám finoman úgy intézni, hogy ne tudja ölelgetni a gyereket. (ismerőst írsz, nem pl. nagyszülőt, keresztszülőt, semmi szükség hogy összenyalja-falja a gyereket. Ismerős elég ha pár kedves szót szól a gyerekhez.) Így ha találkozunk, akkor igyekszem a gyereket magam mellett tartani szorosan pl., vagy az ölemben fogom és akkor nem fér hozzá ez a nagyon közvetlen ember. Ha ennek ellenére is közelít a gyerekhez, ahhoz már engem is meg kellene másznia.
Voltam hasonló helyzetben, a kolléganőim sokszori kérésére egyszer belátogattunk a féléves kisfiammal a munkahelyemre, ahol volt olyan bunkó nő is, aki kérdés nélkül húzta! volna kifelé a kezemből, közben meg rúzsos szájjal csókolgatta. Na finoman, de határozottan elmondtam, hogy nem szeretném egyenlőre másnak a kezébe adni, valamint azt, hogy tudom, hogy cukorfalat, de ne puszilgassák..
az értelmesebbje felfogta és elfogadta, a hülye véleménye meg nem érdekelt...
Ugyanez van nàlam,és nem könnyü elviselni.
Amit tehetsz:lehetö legkevesebbet talàkozni ezekkel az "ismerösökkel"
A gyerek legyen olyankor nàlad.
Talàld ki hogy beteg..
Nekem a két honapos babàmat puszilgattàk,azt mondtam,most megy a hasa,mert valmi bacilus került a szervezetébe,ezért ezentul tilos mindenkinek puszilgatni,még nekem is¨
Hidd el hatàsos.
Bàr az én baràtosném annyira eröszakos tud sokszor lenni,hogy kénytelen vagyok reggel a gyereket bbakocsiba tenni,és elmenni egésznap sétàlni.(
De a hét napbol 6-ot megtudsz elözni,ha akarsz!
"Talàld ki hogy beteg.. " Tényleg, ez milyen jó megoldás, azt terjeszteni a saját gyerekemről, hogy beteg...
Ti nem vagytok normálisak!
Cukorból van a gyereketek, hogy nem lehet megölelni, hozzáérni???
Nem arról volt szó, hogy egy leprás, fertőző ember szaros kézzel ölelgeti!!
Azt hiszitek, hogy ezzel jót tesztek a gyereknek, holott csak anyámasszony katonája lesz, és azt fogja gondolni, hogy neki az életben semmit nem kell elviselni, mert ő a világ teteje.
Komolyan mondom, egyre betegebb a társadalom, egyre butábbak a szülők! Nézhettek majd nagyokat, amikor LÁTHATÓAN zavarni fogja a gyereket, hogy neki iskolába kell járni, leckét írni, otthon elvégezni dolgokat stb., stb., mert ha nyámnyilának nevelitek, akkor nem szabad elvárni tőle, hogy később talpraesett legyen.
Nem szomorít el, ha lepontoztok, mert úgy érzem, agyilag baromira nem egy súlycsoportot képviselünk (hála az égnek), viszont az idegesít, hogy ennyi hülye anyuka van a világon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!