Hogyan állnál hozzá az alábbi "ismerős párhoz"?
Figyelt kérdés
a férfi 23 éves, normál egzisztenciával, a nő 32 éves, válófélben van egy 9 éves gyerekkel, szintén normál egzisztenciával. szeretik egymást, megvan az összhang.2011. szept. 14. 15:20
1/20 anonim válasza:
Ha szeretik egymást, akkor mi a gond?
2/20 anonim válasza:
Lehetőleg szemben. Most komolyan az ő életük, hol érdekelne és mi közöm hozzá.
3/20 anonim válasza:
és mi a közöd hozzá, hogy ők egy pár?
4/20 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Szokd meg és kívánj nekik sok boldogságot.
5/20 A kérdező kommentje:
én vagyok a férfi.
érdekel mások véleménye, de nemigazán foglalkozok velük. :)
2011. szept. 14. 15:26
6/20 anonim válasza:
Szerintem a kérdező az egyik fél.
Kívülállóként nem érdekelnek az ilyenek, ha szeretik egymást, megvan az összhang, ahogy írtad, a gyereket(!) értelmesen neveli az édesanya, vagy nevelik együtt, akkor miért lenne kifogás?
7/20 anonim válasza:
sztem nem lesz egy sírig tartó szerelem, nehéz a biológiai folyamatokat legyőzni.
neked 40 évesen nem egy ötvenvalahány éves klimaxos, ráncosodó nőre lesz szükséged, hanem egy 30-35 éves nőcire.
tapasztalat..
8/20 A kérdező kommentje:
a jövőt nem tudhatjuk előre.
9 év van csak köztünk.
nem ő az első idősebb barátnőm.
2011. szept. 14. 15:33
9/20 anonim válasza:
Hát én kicsit WTF fejet vágnék, de ha "bizonyítanak" egymásnak évek alatt, akkor semmi gondom...
Mondjuk én nem szoktam belepofázni mások életébe...
10/20 anonim válasza:
Én azt gondolnám hogy a pasi elhúzta a mézes madzagot az "idősödő" lelkileg leamortizált nő előtt, hogy kell ő még a fiatal pasiknak is, közben meg igen, főzni mosni vasalni, jó kis tapasztalt bige aki már sok mindent látott, már lejjebb adott a vágyaiból, vagyis megszokta mi a dörgés... A pasinak kényelmes a nőnek legyezgeti a hiúságát egy darabig. Még az is lehet hogy a pasi így a nővel tartatja el magát vagy valamilyen szinten anyuci kell neki. Később a nő teljesen belegajdulhat abba hogy fel kell vegye a versenyt a fiatalabb nőkkel és olyan tipikus "örök fiatal" válhat belőle. (De ezeket befolyásolhatja az ha tényleg ismerem őket, és tudom milyenek, de mint sztereotípia ez ugrik be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!