Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kilenc évnyi együttélés után...

Kilenc évnyi együttélés után megcsalt a párom. Még egy esély?

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalan vagyok! Kilenc éve élek együtt jelenlegi párommal, akitől már van gyerek is. Fizetjük a lakáskölcsönt, kocsi kölcsönt, stb. Egy hete kiderült, hogy van neki valakije. Akkor, állítása szerint három hete tartott a románc, mialatt szerinte teljesen szerelmes lett a pasiba. A legrosszabb, hogy be is ismerte, hogy szerelmes belé és hogy mennyiszer voltak együtt meg minden. Kilenc év után egyik napról a másikra kiderül, hogy akit szerettem és bíztam benne már nem érez semmit irántam és egy szavát sem lehet elhinni!

Aztán egy heti szenvedés után mondtam neki, hogy itt a vége és a következő hónapban költöznie kell! És akkor történt valami, mert megígérte, hogy elfelejti a másikat és változtatni akar a kapcsolatunkon, mert szerinte én is hibás vagyok, mert sokat dolgozom, és igaz mindent megteszek értük, viszont a kapcsolatunkat elhanyagoltam. Bevallom az elmúlt időben tényleg majdnem minden arról szólt, hogy megmaradjon a ház, be legyenek fizetve a számlák. Kérdeztem, hogy miért nem szólt, hogy nem jó valami a kapcsolatunkban? Erre az volt a válasza, hogy nekem is éreznem kellett volna!

Most ott tartok, hogy annyira lenyugodtam, hogy tudtam beszélni a másik féllel, akit nem mellesleg még ismerek is és azt mondta nem fogja otthagyni a családját az én párom miatt. Adtam még egy esélyt a kapcsolatunknak, holott nem könnyű elviselni a megtörtént dolgok tudatát.

Jól döntöttem? 33/F és 32/L

2011. dec. 15. 20:02
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Ne, azt semmiképpen se. Lépj ki ebből a kapcsolatból és lépj tovább, vagy maradj és ne tedd ezt. A szemet szemért vakítja meg, az egész világot.
2012. aug. 7. 23:21
 32/32 anonim ***** válasza:
Mi történt végül így 2 év után?
2014. ápr. 1. 04:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!