Kilenc évnyi együttélés után megcsalt a párom. Még egy esély?
Teljesen tanácstalan vagyok! Kilenc éve élek együtt jelenlegi párommal, akitől már van gyerek is. Fizetjük a lakáskölcsönt, kocsi kölcsönt, stb. Egy hete kiderült, hogy van neki valakije. Akkor, állítása szerint három hete tartott a románc, mialatt szerinte teljesen szerelmes lett a pasiba. A legrosszabb, hogy be is ismerte, hogy szerelmes belé és hogy mennyiszer voltak együtt meg minden. Kilenc év után egyik napról a másikra kiderül, hogy akit szerettem és bíztam benne már nem érez semmit irántam és egy szavát sem lehet elhinni!
Aztán egy heti szenvedés után mondtam neki, hogy itt a vége és a következő hónapban költöznie kell! És akkor történt valami, mert megígérte, hogy elfelejti a másikat és változtatni akar a kapcsolatunkon, mert szerinte én is hibás vagyok, mert sokat dolgozom, és igaz mindent megteszek értük, viszont a kapcsolatunkat elhanyagoltam. Bevallom az elmúlt időben tényleg majdnem minden arról szólt, hogy megmaradjon a ház, be legyenek fizetve a számlák. Kérdeztem, hogy miért nem szólt, hogy nem jó valami a kapcsolatunkban? Erre az volt a válasza, hogy nekem is éreznem kellett volna!
Most ott tartok, hogy annyira lenyugodtam, hogy tudtam beszélni a másik féllel, akit nem mellesleg még ismerek is és azt mondta nem fogja otthagyni a családját az én párom miatt. Adtam még egy esélyt a kapcsolatunknak, holott nem könnyű elviselni a megtörtént dolgok tudatát.
Jól döntöttem? 33/F és 32/L
A házasság nem arról szól, hogy az első adódó nehézségnél lelépünk.
Ezzel tökéletesen egyetértek,ha nehézség adódik egy házasságban azt meg kell beszélni,nem elmenni máshoz és a férje fogni hogy még neki legyen bűntudata.
Ha valami nem tetszik szólok,ha elhanyagolnak szólok mielőtt más ember ágyában kötnék ki,főleg ha még gyerekem is van és tudom hogy a kósza d..ás miatt széthullhat a családom.
Szerintem most valamilyen szerződést kellene kötnötök az elválás lehetőségére tekintettel. Éppen azért, mert nem akartok elválni. Afféle biztosítékként. Mert mi lesz, ha mégis elváltok? Ki fizeti a lakást vagy házat, a gépkocsit? Kinél lesz a gyermek?
És a csábító felesége tud már a dologról? Ő hogy viszonyul hozzá? Ha nem tud róla, miért?
05:24
Fogalmad sincs a gondolkodásomról, mert a saját véleményemet nem írtam le, úgyhogy semmi értelme annak amit nekem üzentél, de azért nagyon közel voltál. Nem tanácsoltam, hogy váljon el, azt mondom, hogy mostantól akkor, a nőknek is a megbocsátást, tovább lépést és nagyvonalúságot tanácsoljátok a válás helyett..
Nekem az a gyanús, hogy a nejed csak azután bánta meg a dolgot és csinálta vissza, hogy a harmadik kinyilatkozta, hogy nem válik el a családjától.
Nekem az előadásodból úgy tűnt, hogy a harmadikkal négyszemközt beszéltél. Miért nem hármasban? Felteszed nekik a kérdést: Mi van veletek? Hogy tervezitek a jövőt? És akkor feleséged szembesült volna a csábító cinikus válaszával.
27-esnek:
Mennyire igazad van! Valóban ezt kellett volna tennem. De már késő. A folyamatos gyanakvás és bizalmatlanság lassan-lassan felemészti a kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!