Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kilenc évnyi együttélés után...

Kilenc évnyi együttélés után megcsalt a párom. Még egy esély?

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalan vagyok! Kilenc éve élek együtt jelenlegi párommal, akitől már van gyerek is. Fizetjük a lakáskölcsönt, kocsi kölcsönt, stb. Egy hete kiderült, hogy van neki valakije. Akkor, állítása szerint három hete tartott a románc, mialatt szerinte teljesen szerelmes lett a pasiba. A legrosszabb, hogy be is ismerte, hogy szerelmes belé és hogy mennyiszer voltak együtt meg minden. Kilenc év után egyik napról a másikra kiderül, hogy akit szerettem és bíztam benne már nem érez semmit irántam és egy szavát sem lehet elhinni!

Aztán egy heti szenvedés után mondtam neki, hogy itt a vége és a következő hónapban költöznie kell! És akkor történt valami, mert megígérte, hogy elfelejti a másikat és változtatni akar a kapcsolatunkon, mert szerinte én is hibás vagyok, mert sokat dolgozom, és igaz mindent megteszek értük, viszont a kapcsolatunkat elhanyagoltam. Bevallom az elmúlt időben tényleg majdnem minden arról szólt, hogy megmaradjon a ház, be legyenek fizetve a számlák. Kérdeztem, hogy miért nem szólt, hogy nem jó valami a kapcsolatunkban? Erre az volt a válasza, hogy nekem is éreznem kellett volna!

Most ott tartok, hogy annyira lenyugodtam, hogy tudtam beszélni a másik féllel, akit nem mellesleg még ismerek is és azt mondta nem fogja otthagyni a családját az én párom miatt. Adtam még egy esélyt a kapcsolatunknak, holott nem könnyű elviselni a megtörtént dolgok tudatát.

Jól döntöttem? 33/F és 32/L

2011. dec. 15. 20:02
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

20:19-nek

Rengeteget beszélünk azóta az elmúlt időszakról és most mindenáron bizonyítani szeretne, hogy meg fog változni és megbánta.

2011. dec. 15. 20:25
 12/32 anonim ***** válasza:
70%

Hát rendben. Én is így tettem volna egyébként. Főleg hogy babátok is van.

Remélem minden rendben lesz. :)

2011. dec. 15. 20:31
 13/32 anonim ***** válasza:
85%
Végre egy férfi, aki nem csak az orráig lát, és képes nagyvonalúan megbocsátani. Arra figyelned kell, hogy ne méregesd a nejed gyanakodva, és ne ellenőrizgesd. Hidd el, rászolgál a bizalomra. Van ennek az esetnek valami hozadéka számodra. A nejed tartozik egy megbocsátással. Lehet, hogy valamikor neked is szükséged lesz rá. Nem tudom, hogy honnan vetted ezt a fajta mentalitást, de tanítani kellene, az biztos.
2011. dec. 15. 20:34
 14/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Úgy látszik jól döntöttem, viszont a nehezebbik utat választottam. Sajnos az élet nem mindig úgy működik ahogy azt mi gondoljuk. Ha van valakitek akit szerettek, figyeljetek oda rá és foglalkozzatok sokat vele! Tanuljatok a hibámból, aminek most iszom a keserű levét!

2011. dec. 15. 20:38
 15/32 anonim ***** válasza:
62%

Ne gondold, hogy a te hibád.

Azért dolgoztál és vetted el az időt attól, hogy a családoddal légy, hogy tető maradjon a fejetek felett és enni tudjon a kisgyereketek.

Ez férfias családfenntartó viselkedés volt, nem pedig hiba. Eszedbe ne jusson magadat vádolni.

2011. dec. 15. 20:39
 16/32 anonim ***** válasza:
95%

Jól döntöttél, még akkor is, ha utólag majd nem így látod. Ahhoz viszont, hogy többet tapasztalj, most erre a döntésre volt szükség.

Mindenkinek jár egy esély.

Tisztában vagyok vele, hogy férfiként számodra a legfontosabb, hogy eltartsd a családodat, de a nők agya sokszor másként jár. Nekik az anyagi gondoskodás csak egy kis szelete a kapcsolatnak, vágynak a testi-lelki törődésre, a beszélgetésekre, a meghitt estékre, amit a pénz soha nem tud pótolni.

2011. dec. 15. 20:52
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

" Végre egy férfi, aki nem csak az orráig lát, és képes nagyvonalúan megbocsátani. "

" Mindenkinek jár egy esély. "

Undorítóak vagytok, sírni van kedvem ezeket olvasva, ha nő lenne, minden gondolkozás nélkül azt mondanátok neki, hogy azonnal hagyja el..

2011. dec. 15. 22:15
 18/32 anonim ***** válasza:
81%
Azért az utolsóban van valami.
2011. dec. 15. 22:18
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

22:15 -vel

teljesen egyetértek!

Amúgy a legtöbb nő, akár mit is csinál, mindig a férfire keni.

Tehát kérdező, nehogy még neked legyen bűntudatod azért mert megcsalt a párod egy házasemberrel.

Remélem , hogy a megcsalt feleség, már nem lesz ennyire elnéző a nejeddel, és egy sötét sarkon majd jól megtépi.

Azért ne feledd, hogy egyszerre két családot tett tönkre majdnem, a nejed ku*válkodása !!!

2011. dec. 16. 02:00
 20/32 anonim ***** válasza:
35%
22.15. a tiedhez hasonló gondolkodás miatt van annyi válás, és nő fel annyi boldogtalan gyerek. Mert egy-két kósza d.g.s miatt fel kell borítani egy felépített életet, ugye? Igen, a fürdővízzel együtt dobjuk ki a gyereket is. Mindenkinek lehetnek gyenge pillanatai, talán még neked is. Amúgy én a megcsalt menyecskéknek is mindig azt javaslom, tedd rendbe, bocsásd meg, lépjetek túl rajta. A házasság nem arról szól, hogy az első adódó nehézségnél lelépünk, mint ama rosszéletű a sezlonyról. Azt a legkönnyebb. Még jó, hogy vannak akik a nehezebbet választják.
2011. dec. 16. 05:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!