Kilenc évnyi együttélés után megcsalt a párom. Még egy esély?
Teljesen tanácstalan vagyok! Kilenc éve élek együtt jelenlegi párommal, akitől már van gyerek is. Fizetjük a lakáskölcsönt, kocsi kölcsönt, stb. Egy hete kiderült, hogy van neki valakije. Akkor, állítása szerint három hete tartott a románc, mialatt szerinte teljesen szerelmes lett a pasiba. A legrosszabb, hogy be is ismerte, hogy szerelmes belé és hogy mennyiszer voltak együtt meg minden. Kilenc év után egyik napról a másikra kiderül, hogy akit szerettem és bíztam benne már nem érez semmit irántam és egy szavát sem lehet elhinni!
Aztán egy heti szenvedés után mondtam neki, hogy itt a vége és a következő hónapban költöznie kell! És akkor történt valami, mert megígérte, hogy elfelejti a másikat és változtatni akar a kapcsolatunkon, mert szerinte én is hibás vagyok, mert sokat dolgozom, és igaz mindent megteszek értük, viszont a kapcsolatunkat elhanyagoltam. Bevallom az elmúlt időben tényleg majdnem minden arról szólt, hogy megmaradjon a ház, be legyenek fizetve a számlák. Kérdeztem, hogy miért nem szólt, hogy nem jó valami a kapcsolatunkban? Erre az volt a válasza, hogy nekem is éreznem kellett volna!
Most ott tartok, hogy annyira lenyugodtam, hogy tudtam beszélni a másik féllel, akit nem mellesleg még ismerek is és azt mondta nem fogja otthagyni a családját az én párom miatt. Adtam még egy esélyt a kapcsolatunknak, holott nem könnyű elviselni a megtörtént dolgok tudatát.
Jól döntöttem? 33/F és 32/L
20:19-nek
Rengeteget beszélünk azóta az elmúlt időszakról és most mindenáron bizonyítani szeretne, hogy meg fog változni és megbánta.
Hát rendben. Én is így tettem volna egyébként. Főleg hogy babátok is van.
Remélem minden rendben lesz. :)
Köszönöm a válaszokat!
Úgy látszik jól döntöttem, viszont a nehezebbik utat választottam. Sajnos az élet nem mindig úgy működik ahogy azt mi gondoljuk. Ha van valakitek akit szerettek, figyeljetek oda rá és foglalkozzatok sokat vele! Tanuljatok a hibámból, aminek most iszom a keserű levét!
Ne gondold, hogy a te hibád.
Azért dolgoztál és vetted el az időt attól, hogy a családoddal légy, hogy tető maradjon a fejetek felett és enni tudjon a kisgyereketek.
Ez férfias családfenntartó viselkedés volt, nem pedig hiba. Eszedbe ne jusson magadat vádolni.
Jól döntöttél, még akkor is, ha utólag majd nem így látod. Ahhoz viszont, hogy többet tapasztalj, most erre a döntésre volt szükség.
Mindenkinek jár egy esély.
Tisztában vagyok vele, hogy férfiként számodra a legfontosabb, hogy eltartsd a családodat, de a nők agya sokszor másként jár. Nekik az anyagi gondoskodás csak egy kis szelete a kapcsolatnak, vágynak a testi-lelki törődésre, a beszélgetésekre, a meghitt estékre, amit a pénz soha nem tud pótolni.
" Végre egy férfi, aki nem csak az orráig lát, és képes nagyvonalúan megbocsátani. "
" Mindenkinek jár egy esély. "
Undorítóak vagytok, sírni van kedvem ezeket olvasva, ha nő lenne, minden gondolkozás nélkül azt mondanátok neki, hogy azonnal hagyja el..
22:15 -vel
teljesen egyetértek!
Amúgy a legtöbb nő, akár mit is csinál, mindig a férfire keni.
Tehát kérdező, nehogy még neked legyen bűntudatod azért mert megcsalt a párod egy házasemberrel.
Remélem , hogy a megcsalt feleség, már nem lesz ennyire elnéző a nejeddel, és egy sötét sarkon majd jól megtépi.
Azért ne feledd, hogy egyszerre két családot tett tönkre majdnem, a nejed ku*válkodása !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!