Mit tegyek, menjek albérletbe?
Figyelt kérdés
24 éves L vagyok és nincs munkahelyem, viszont batyám segit márciusig 400 lejjel havonta. Nem tudom hogy kaphatnék-e valami segélyt az államtól amig találnék munkahelyet.. A szüleimmel nem jövök ki jól, ők meg amugy is vidékre költöztek, ahol nincs munkalehetőség. Ki akarok venni egy szobát albérletbe városon, ami 350 lej a téli hónapokba fogyasztástól... most azt nem tudom kb 100 lejből ki lehet-e huzni kajára..2011. dec. 15. 17:48
1/3 anonim válasza:
Hát, tekintve, hogy a lej értékét se ismerem és fogalmam sincs a román árakról... passz.
Mi a váltószám a lej és a forint között?
2/3 anonim válasza:
Több lánnyal összeköltözöl (pl. diáklányok, egyetemisták) és így olcsóbban kijönne az albérlet. Vagy te keress olyan albit, ahol még van egy hely, ahol lakhatnál. Minél többen lakjátok, annál olcsóbb!
3/3 anonim válasza:
ez kb 28000 ft. ennyiből nem tudnál megélni egy albérletben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!