Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, menjek albérletbe?

Mit tegyek, menjek albérletbe?

Figyelt kérdés
24 éves L vagyok és nincs munkahelyem, viszont batyám segit márciusig 400 lejjel havonta. Nem tudom hogy kaphatnék-e valami segélyt az államtól amig találnék munkahelyet.. A szüleimmel nem jövök ki jól, ők meg amugy is vidékre költöztek, ahol nincs munkalehetőség. Ki akarok venni egy szobát albérletbe városon, ami 350 lej a téli hónapokba fogyasztástól... most azt nem tudom kb 100 lejből ki lehet-e huzni kajára..
2011. dec. 15. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Hát, tekintve, hogy a lej értékét se ismerem és fogalmam sincs a román árakról... passz.

Mi a váltószám a lej és a forint között?

2011. dec. 15. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Több lánnyal összeköltözöl (pl. diáklányok, egyetemisták) és így olcsóbban kijönne az albérlet. Vagy te keress olyan albit, ahol még van egy hely, ahol lakhatnál. Minél többen lakjátok, annál olcsóbb!
2011. dec. 15. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
ez kb 28000 ft. ennyiből nem tudnál megélni egy albérletben
2011. dec. 15. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!