Családos férfiak, ha megcsalják a feleségüket. Miért van ez?! Lent részletezem!
Honnan veszed, hogy szinte minden férfi megcsalja a nejét?
Milyen jogon írkálsz ilyeneket?
Értem én, hogy kihasznált egy szemétláda és most haragszol a férfiakra (mellesleg oktalanul, mert nem mind csalt meg, csak az az 1), de ez nem jogosít fel, hogy ilyeneket írkálj. Én ezt személyes sértésnek veszem, magam és minden jó érzésű (és hűséges) férfi társam nevében. Engem is használtak már ki, vertek át, mégsem hangoztattam, hogy minden nő kurv@.
Szánalmasnak tartom sok nő válaszát.
A "férfiakba bele van kódolva, jaj én megbocsájtom neki, stb". Ez tipikusan magyar női felfogás, legyünk lábtörlők,
szolgák, mi csak gyerekkihordásra vagyunk képesek, és a szexet sem élvezzük...
Írom ezt férfiként. Én 22 éve szeretem a feleségemet, egyszer sem csaltam meg, a szex csodálatos vele, igazi lelkitárs is egyben.
20:44-nek igaza van.
Sok károgó nő így próbálja a saját nyomoruságát másra is átvetíteni...kedveseim nem minden hölgy ilyen szerencsétlen, mártírtípus, mint ti.
Meg sok feleség a szexszel zsarolja a férjét. Az ilyenek meg is érdemlik, hogy a férje nem enged a zsarolásnak.
A szexnek is feltétel nélkülinek kéne lennie. Ha egy nő képes ezzel zsarolni a férjét, arról nem tudom elhinni, hogy szereti.
Nem tudom, szerintem a prostituáltak nemigen dicsekednek a foglalkozásukkal... En nekem inkább csak egy fortyogó kis felbújtónak tűnik. Meg amúgyis egy prostituáltnak minden bizonnyal pontos számadatai vannak arról, hogy hány házas férfi jár ilyen "szolgáltatókhoz"... Na persze!
Igen, sok férfi megcsalja a nejét (ez visszafelé is igaz), de felelőtlen baromság azt így kijelenteni, hogy mindegyik ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!