Anyámék félre neveltek és még ő akar pszichológushoz küldeni? Milyen anya az ilyen?
Figyelt kérdés
Úgy érzem rossz mintát kaptam tőlük és nem tudok érvényesülni az életben...anyám pszichológushoz akart küldeni és elmondott mindenféle szerencsétlennek...és azt mondta hogy nekem komoly gondjaim vannak és hogy nekem szakemberre van szükségem....hogy mondhat ilyet egy szülő?semmi olyat nem tettem amiért ilyen jelzőkkel sértegessen...csak egyszerűen másképpen látom az életet mint ő...2011. dec. 15. 11:12
11/11 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy félrenevelt ? Mit csinált rosszul szerinted ?
Azzal viszont egyetértek amit egyik válaszoló írt, hogy lehet, hogy hibázott anyud, és nem tudja hogyan, csak azt, hogy pszichológus tudna neked segíteni. Ez viszont jó pont részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!