Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tud tenni az a nő, én...

Mit tud tenni az a nő, én akinek a férjére nyomul egy munkatársnő?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 01:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%

Ha mindent magkap tőled, nincs ok aggodalomra. Akkor bárki nyomulhat rá, semmit nem fog elérni.

Nálunk is ez ment, nyomult rá egy nő, párom meg nevetve mesélte, hogy milyen hülye a kolleganője, hát nem látja, hogy ő boldog így ahogy van?!

2011. dec. 15. 07:59
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Ja, hát baromi jó,hogy a feléeségnek kell minden nap versenyezni az összes ilyen h.lye nővel, nem lehet rossz napja, nem lehet fáradt,mérges, stb. Egy kapcsolat kompromisszumokat igényel,nem lehet ok megcsalásra a nem kap meg mindentotthon! Szép is lenne, állandóan ugrásrakészen, kiszolgálószemélyzetként élni, hogy jaaaaj, csak mindent megkapjoin a férjem! Nem a középkorban élünk.De az igaz, hogy a férjedtől elvárható, hogy határozottan leszerelje. Ha egyértelműen fogalmaz, nem hiszem,hogy lenne nő, aki tovább nyomul, legfeljebb a bolond.

Amúgy meg az ilyen nőket jól fel kellene valakinek pofozni, nem bírták megnevelni...

2011. dec. 15. 08:21
 13/19 anonim ***** válasza:
59%

te nem sokat.Értékeld hogy a párod elmondta és nehogy most elkezd kombinálni vagy ne adj isten féltékenykedni ,mert akkor sose fog semmit se elmondani.

Nálunk is hasonló eset volt csak még melegebb éghajlatra se lehetett a nőcit elküldeni mert a főnök lánya és hát kirúgással járt volna.A csajszi páromnak többször célozgatott ,hogy ezt meg azt kéne nála is megjavítani meg ,hogy ilyen jó lenne meg olyan jó.Párom egyszerűen csak átnézett rajta.Mostanában leakadt róla a kis csaj...

Nem mondom ,hogy nem voltam féltékeny,miközben én itthon nevelem a kislányunkat(5hónapos)és hát nem mindig vagyok toppon mivel 2 gyerek,háztartás,udvar,kert,állatok....Őt közben meg egy pláza cica kinézetű csajszi kerülgeti.De sose gyanúsítottam meg vele ,hogy talán nem bírt a kísértésnek....Fő a bizalom,előbb utóbb úgyis lebukna ha megcsalna.Addig meg miért aggódjak ilyenen....26/N

2011. dec. 15. 08:30
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
bemész és lerúgod a veséjét:-)
2011. dec. 15. 10:15
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek a 14. válaszadóval :)
2011. dec. 15. 11:01
 16/19 anonim ***** válasza:
74%
8:21: nem kell minden nap versenyezni, egyszerűen a kapcsolatnak kell olyannak lenni, hogy jó legyen. De egy házisárkány, akinek nehéz egy kapcsolatban a másikat megérteni ezt gondolom nem érti.
2011. dec. 15. 11:03
 17/19 anonim ***** válasza:

hú az tényleg mindig hatásos, ha meg van fenyegetve a harmadik nő.

anno engem is így szereltek le. a srác meg büszke lett a párjára...

2011. dec. 15. 12:02
 18/19 anonim ***** válasza:
a férjed le állítsa a nőt,de én azért a helyedbe nyitott szemmel járnék... vagy simán el csevegnék a munkatársnővel és hogy állítsa le magát,van ö neki kire nyomulnia a saját férjére.
2011. dec. 15. 17:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Na, és ha összejönnek egy-két szex erejéig? Utána csak jobban fog hozzád ragaszkodni. Engedj neki egy kis szabadságot, ne nyomozz utána, hagyd lefutni az ügyet.

Ahogy lesz, úgy lesz. Lehet, hogy visszautasítja a férjed, lehet, hogy nem, elhagyni úgysem fog, legalább nem egy elégedetlen, kritizáló férfi válik belőle idővel, hanem kitartó és figyelmes, ha nincs rövid pórázon tartva.

2011. dec. 16. 09:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!