Van olyan aki külön szilveszterezik a párjától? Mi az oka?
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 18:41
11/15 anonim válasza:
én nem szeretem a szilvesztert, ha együtt is leszünk, lefekszünk éjfél után aludni, de most épp alkalmi munkát kutatok, legalább hasznosan töltsem el azt az ünnepet, amit amúgy sem ünnepelek :)
12/15 anonim válasza:
Szerintem mi is külön leszünk. A fiúmra számítanak a haverjai, nekem meg a Szilveszter egyáltalán nem fontos, inkább kialszom magam.
13/15 anonim válasza:
ha nem volna életbe vágó pl munka vagy más el foglaltság amit halasztani nem én semmi képen nem tudnám el fogadni a külön szilveszterezést ez nálam alap ezt az ember párjával szokás ünnepelni nem külön.
14/15 anonim válasza:
még nem tudom,ez lesz az első szilveszterünk.én inkább bulizósabb típus vagyok,meg eléggé eltérő a zenei ízlésünk,ez is gondot okoz...
15/15 anonim válasza:
Sztem mi is külön töltjük. Írhatnám, hogy sajnos, de már nem tudom mit gondoljak. 2 éve vagyunk együtt, de még nem volt közös szilveszterünk. Az ok? Neki mindig fontosabb volt a saját baráti köre. Btw ha valami véletlen folytán mégis együtt buliztunk, hát úgy vettem észre valahogy feszélyezi és zavarja a dolog. Ki érti a nőket? Az én haverjaim meg sajna mind elfoglaltak szilv-kor. Így ha valaki tud ajánlani vmi jó bulihelyet, azt szívesen meghallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!