Eddig úgy néz ki mi... én 16L vagyok, ő 22F... más a baráti társaságunk, ő nyugodt, csendes, laza, én folyamatosan pörgök, ráadásul bulizós típus vagyok :)
Szeretnék a barátnőimmel, barátaimmal lenni, és vele is, viszont ő nem szereti a barátaimat.. :(
2011. dec. 14. 18:49
2/15 anonim válasza:
Szerencsére a Szilvesztert együtt töltjük, még nem tudjuk hol,de a Karácsonyt külön,mert a párom dolgozik.:(
2011. dec. 14. 18:52
3/15 anonim válasza:
Az én Kedvesem dolgozik 31-én és 25-én is. 24 órás műszakban. Találkozunk december 30-án aztán meg majd jövőre :D
Anyukám férje szintén 24 órában dolgozik 31-én, úgyhogy együtt leszünk, csajos bulilesz. :)
23N (a Párom 30F)
2011. dec. 14. 19:08
4/15 anonim válasza:
A párom ápolónő és szilveszterkor dolgoznia kell. Ez az "ára" annak, hogy Karácsonykor együtt lehetünk.
2011. dec. 14. 19:17
5/15 anonim válasza:
még nem tudom, h sikerül-e összeegyeztetnünk, mert sajnos nincs közös baráti körünk, mivel ő külföldön van én meg itt, csak hazajön és az itteni barátai számítanak rá. valószínűleg vele megyek azért ,de nem tudom
2011. dec. 14. 19:19
6/15 anonim válasza:
Mi ugyan nem biztos, hogy szilvesztert nem töltjük együtt, de a karácsonyt nem töltjük együtt, mert dolgozom, ő meg a családjával lesz... Ápoló vagyok, ezért karácsonykor éjjel dolgozom, úgyhogy amúgy is mosott rongy leszek egész karácsonykor, úgyhogy egyedül leszek egészen :(
De legalább karácsony után eljön hozzám, az is valami. Aztán még lehet, szilveszterkor is dolgozom, majd kiderül, ha meglesz a beosztás...
24L
2011. dec. 14. 20:17
7/15 anonim válasza:
Mi külön leszünk, mivel nekem vizsgaidőszak van már,és nem hagyhatok ki 2 napot, egyébként pedig úgy sem mennénk társaságba bulizni,abból a párom már kinőtt,nekem sem időm, sem kedvem.
2011. dec. 14. 20:39
8/15 anonim válasza:
ma 19:08: Hol dolgozik a Kedvesed? A párom dettó így dolgozik az ünnepek alatt... :)
2011. dec. 14. 20:55
9/15 anonim válasza:
Tavaly külön töltöttük mi is abból az okból, mint amit az első válaszoló írt, teljesen más a baráti társaságunk. Idén vele szeretném tölteni, de ő a barátaival lesz akikkel én nem igazán tudok ellenni, szóval elég kényszeredett este lesz, de szeretnék végre a barátommal szilveszterezni, ha már tavaly nem tudtunk... 18/L, 23/F
2011. dec. 14. 20:57
10/15 A kérdező kommentje:
Én egyszerűen nem tudom eldönteni hogy mi legyen! Eléggé haldoklik a kapcsolatunk, ami bonyolult most nem részletezem, de a lényeg hogy emiatt egyik nap úgy érzem nem akarok vele lenni szilveszterkor...másik nap meg úgy hogy de mégiscsak jó lenne együtt..váá nem tudom eldönteni:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!