Kétségbeestem. Nem szeret már a férjem, vagy én reagálom túl?
Minden nap este7kor jön haza, amikor hazaér vacsizik, fürdik, leül a gép elé, aztán alszik. Ha közeledni próbálok, akkor hagyjam békén, vagy maradjak csöndben, vagy menjek el, mert ő fáradt.
Ha felhívom, azt mondja ne hívogassam, mert dolgozik.
Amikor megkérdeztem, hogy van-e valakije, akkor azt mondta nincs, csak mi (én+lányunk) Kérdeztem, szeret-e? Annyi a válasz, hogy: persze
De nagyon egyedül érzem magam. Nem tudok vele beszélgetni, nem érdeklődik, hogy mi van velem. Amikor megkérem valamire, akkor: ne b.szogassam, mert fáradt és sokat dolgozik. Értsem meg.
(persze haverokkal inni van ideje, olyankor nem álmos, nem fáradt)
Kezdem úgy érezni, hogy nekem mindent meg kell értenem. Hogy ő dolgozik, hogy ő fáradt, hogy ő álmos, ő éhes, ő neki kell a kikapcsolódás...stb...stb..
Túlreagálom, és hagyjam? De nagyon nehéz csak egymás mellett élni és nem szólni a másikhoz, mert ő fáradt...
Ha megpróbálok erről vele beszélni, akkor: ne hisztizzek.
Van valaki ilyen cipőben?
Inkàbb azt kérdezd meg tõle, hogy mi a problémàja, mi az ami feszültséget okoz neki. Ne azt kérdezd, hogy szeretsz vagy nem szeretsz, hanem próbàlj türelmesen rà figyelni, hogy mi az ami nyomja.
En nem hiszem, hogy 6 éves hàzassàg utàn ràd unt a férjed, ha igen,akkor soha nem szeretett igazàn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!