Vann itt olyanok akik már több éve együtt vannak és még mindig nagyon szeretik egymást?
5 éve vagyok a párommal, és nagyon jól megvagyunk. Igaz nincs már az a nagy lángolás mint az elején, de el sem tudnánk képzelni egymás nélkül az életet. Hiába lenne tőle szebb jobb nem is érdekel más pasi mert benne megvan minden.
Most is a környezetemben mindenki szakitott, elvált de nekem eszembe nem jutna. Volt már hogy külföldöt választottuk egymás helyett de akkor megtanultuk mindketten hogy lehetünk bárhol a világon, egymás nélkül nem az igazi.
Vagytok még itt esetleg kiegyensulyozott párkapcsolatban élők?
Annyit hallani ellaposodott unalmas kapcsolatokról, rossz szexuális életről....Nekünk is volt hogy fél évig nem szeretkezhettünk egészségügyi problémám miatt, de azt is simán kibirtuk.
Szerintem egy kapcsolat csak akkor megy tönkre ha a két fél közül az egyik azt akarja hogy tönkremenjen.
Nem dicsekedni akartam, csak kiváncsi vagyok vannk-e még olyan emberek akik hűségesek a párjukhoz több év után is, és jól megvannak.
24L

Bár nem illek a többi válaszoló közé, mivel "csak" két éve vagyunk együtt, de a második hónaptól kezdve együtt élünk, közös kassza stb., úgyhogy ez sem kevés idő, plusz szinte napi 24 órában együtt vagyunk.
Nagyon boldogok vagyunk, a két év alatt mindenben számíthattam rá, ő is rám, pedig volt elég gondunk iskola, munka és anyagi problémák miatt, de egyszer sem vesztünk össze, egyre erősebb a kapcsolatunk, és hihetetlen, milyen jól kijövünk :)
23/N és 28/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!