Vann itt olyanok akik már több éve együtt vannak és még mindig nagyon szeretik egymást?
5 éve vagyok a párommal, és nagyon jól megvagyunk. Igaz nincs már az a nagy lángolás mint az elején, de el sem tudnánk képzelni egymás nélkül az életet. Hiába lenne tőle szebb jobb nem is érdekel más pasi mert benne megvan minden.
Most is a környezetemben mindenki szakitott, elvált de nekem eszembe nem jutna. Volt már hogy külföldöt választottuk egymás helyett de akkor megtanultuk mindketten hogy lehetünk bárhol a világon, egymás nélkül nem az igazi.
Vagytok még itt esetleg kiegyensulyozott párkapcsolatban élők?
Annyit hallani ellaposodott unalmas kapcsolatokról, rossz szexuális életről....Nekünk is volt hogy fél évig nem szeretkezhettünk egészségügyi problémám miatt, de azt is simán kibirtuk.
Szerintem egy kapcsolat csak akkor megy tönkre ha a két fél közül az egyik azt akarja hogy tönkremenjen.
Nem dicsekedni akartam, csak kiváncsi vagyok vannk-e még olyan emberek akik hűségesek a párjukhoz több év után is, és jól megvannak.
24L
Tök jó volt olvasni a "sztoritokat".:)
Mi csak három éve vagyunk együtt, de még soha nem éreztem ilyet, hevesebben dobog a szívem, ha ránézek, félszavakból megértjük egymást, volt, hogy másfél hónapig nem találkoztunk-munka miatt, mégis megvolt az a bizonyosság, hogy mellettem van. Soha nem voltam rá féltékeny.
Érdekes, hogy ismerőseink is mondták, hogy már a kezdetektől teljesen természetesn viselkedtünk egymással, mintha több éve lennénk barátok.
Igazából hálát adok az égnek, mert sok ismerősömnek nincsen párja, vagy épp most szakított valami idiótával:/
Néha szégyellem is, hogy ennyire jól megvagyunk, nem merem mondani az ismerőseimnek...
29/N
Ő az első és az egyetlen férfi az életemben. Nem hivatalosan 12 éves voltam mikor egy párt alkottunk. Ez amolyan arcrapuszis, kézenfogva sétálós dolog volt. 14 voltam mikor komolyabbra fordult a kapcsolat. Csók, felvállalás a szülők előtt. 16 éves voltam mikor először szeretkeztünk.
21 éves vagyok, ő 22 lesz áprilisban. Két éve házasok vagyunk, egy éves a kislányunk.
3. vagyok. Ez lemaradt: Veszekedni szoktunk, de sokat beszélgetünk. Mindíg megbeszéljük ha problémánk van. A lelkipásztorunk mondta az esküvőnkön: ne felejtsetek el beszélgetni. Ennél nagyobb bölcsességet nem mondhatott volna!
Van egy mosolya, amitől ki akar ugrani a szívem. Amikor boldog. Ha olyat főzök, amit imád, amikor igent mondtam neki, háromszor is, mikor a kórházban a kezébe adtam a kislányomnat...
6 éve vagyunk egyutt. Kicsit enyhult az a lángolo szerelem, de nagyon szeretjuk egymást. Mással el sem tudnánk képzelni a dolgot. O a tokéletes. Ha kell a házimunkát is elvégzi, kislányunkat imádja, rengeteg idot tolt vele. Biztonskágot nyujt számomra. 5 éve élunk egyutt, 4 éve saját házat vettunk. Néha vannak veszekedések (tudok csunyán is nézni nagyon), de megbeszéljuk és ennyi.
25N/32F
8 éve vagyunk együtt és 3 éve házasok!!!van már egy 3 éves kislányunk!!!és most várjuk a második babánkat!!!
nagyon szeretjük egymást!
vannak nehezebb,rosszabb időszakok de az minden kapcsolatban van.volt amikor nem jöttünk ki jól,de az már elmúlt.és biztos lesz is még olyan hogy a hátunk közepére se kívánjuk egymást,de majd azon is túl leszünk mert szeretjük egymást.
a kezdeti lángolás egy idő után elmúlik de a szeretet és a szerelem nem fog elmúlni csak másképp fogjátok egymást szeretni.
mi a mai napig imádjuk egymást és nem tudnánk elképzelni egymás nélkül az életünket!!!!
ja én 25 a férjem 28 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!