Ha hetekig, hónapokig nem találkozunk a társunkkal, akkor ki lehet szeretni belőle a közelség hiánya miatt?
Ez attól is függ, hogy miért nem találkoztok.
Én a barátommal még távkapcsolatba vagyok a suli miatt, és van mikor kimarad hétvége, én is hozzászokom h nincs velem, de hiányzik.
Szia!
Az exemet havonta 1-1 napra láthattam,fél év és teljesen kiszerettem belőle,ha lehet így fogalmazni.Voltak itt más okok is,de legfőképpen a közelség hiánya.
Az én mostani párom 5 hete van Angliában.Kiment,hogy spórolni tudjunk,hogy végre összeházasodhassunk (2 éve járunk jegyben) és legyen pénzünk,amiből kényelmesen tudunk élni. Tervezem,hogy én is kimegyek,de csak nyáron tudok,addig egyetem... Nekem is hiányzik és félek,hogy újra megtörténik az,ami az exemmel. Nem akarom elveszíteni,de én is olyan ember vagyok (sajnos) akinek lételeme a másik közelsége,a szavai és hogy lássam őt.Ha nem is minden nap de egy héten többször. nem tudom még mi lesz,de legjobb esetben is csak 2 hónap múlva látom újra,addig meg bármi megtörténhet...
Végül a tényleges válasz a kérdésedre: Igen,lehetséges,hogy kiszeretsz belőle.Nem csak a kötődés erősségétől függ.A távkapcsolatra születni kell,van aki bírja,van aki nem. Mindenkinek más szükségletei,elvárásai vannak. Ha kezdesz így érezni akkor bizony semmi sem kizárt. Eldöntheted,hogy közlöd e vele a helyzetet,vagy pedig egyedül bírkózol meg vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!