Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, vagy...

Rossz ember vagyok, vagy igazam van?

Figyelt kérdés

Férjem van,és egy tündéri babàm(3 honapos)

Férjem màr egy jo éve elhanyagol,de a baba születése ota szinte teljesen elridegültünk.

Alig van itthon,ha itthon is van,csak fél oràkra.

Éjszaka közepén jàr haza,mindig a baràtaival van.

Semmi törödést nem kapok töle.

Reggel a kislànyt megpuszilja,engem nem..........Nem visz el sehovà,nem érdekli,hogy vagyok(egyébként jo szivü ember,nem iszik,nem veri el a pénzt)

Egy baràtnöm ismerösét megismertem.

Nem közelitett komolyan,csak éreztem hogy baràtkozni akar(ven egy fia,de elvàlt)

Éjjel nem tudtam aludni,valahogy nem megy ki a fejemböl ez a férfi.

Màr azt vàrom hogy ujra làssam.

Azt hiszem szerelmes vagyok...

A kislànyom nagyon fontos szàmomra,de valahol ugy érzem,bünös vagyok,és rossz anya,mert egy férfin jàr az eszem.(ö làtta a kisbabàmat)

Mit tegyek.

2009. máj. 17. 12:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Talán először le kellene ülnöd a férjeddel kettesben, hogy neki mi oka van erre a viselkedésre. Már nem szeret, nem kíván, nem talál vonzónak? Vagy van másik nő az életében? Ha ilyen gyorsan szerelemre lobbantál egy másik férfi iránt, akkor már te sem szereted annyira a férjedet. Próbáld meg a férjeddel tisztázni előbb, hogy ez a kapcsolat hova vezet, ha kell váljatok, és utána már jöhet a másik kapcsolat tiszta lappal.

Gratulálok a babádhoz, és attól, hogy boldog szeretnél lenni, még nem vagy rossz anya. Hiszen, ha egy kiegyensúlyozott kapcsolatban élsz, az csak jó a kislányodnak is. Hogy fog így felnőni, ha ezt látja a szüleitől, hogy még meg sem puszilják egymást?

2009. máj. 17. 12:11
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy. Van egy kisbabád, egy férjed akit nem érdekelsz és most van egy férfi aki tetszik neked. Üljetek le a férjeddel és beszéljétek meg hogy hogy áll a kapcsolatotok. És mond el neki hogy téged bánt az ha nem foglalkozik veled.
2009. máj. 17. 12:15
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem a férjed jó nagy tahó, hogy mikor ilyen pici a gyereketek, akkor nem körülötted sürgölődik. Te pedig 24 órás szolgálatban, naphosszat a gyerek körül, fáradt is lehetsz stb. Nem csodálom, hogy más felé fordulnál. Szerintem próbálj a férjeddel beszélni, hogy miért van ez így, mi az oka. És ha nem érdekli, akkor szerintem inkább költözzetek szét, és ne keserítsétek meg egymás életét. A kislányodnak sem lesz jó. Nem vagy rossz anya.
2009. máj. 17. 12:17
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Határozottan lezárnám a kapcsolatot. Később sem lesz jobb! Ne alázzon meg a helyzettel, de te se alázd meg őt. Tisztességgel vessetek véget egy olyan kapcsolatnak, ami nem szül örömet. Problémák mindenhol vannak, de olyan lépést legalább te ne tegyél, amiért lelkifurdalásod lehet. Ha a párod esetleg megtette, akkor se lépj félre. Még gondolatban sem. Hosszú távra gondolkozz! Egy életet, sőt nálatok 3-at lehet tönkretenni rossz lépés miatt.

A megcsalást senki nem mossa le!!! A gyermeketek előtt is el kell majd számolni stb. gondolj bele, amikor szembesül...

Szóval csak tiszta lapokkal!

Egy férfi nem attól jó szívű és önmagában jó, mert nem iszik, nem szórja a pénzt stb. Láss ennél tovább! Szeretet nélkül még az állatok is megvadulnak!

2009. máj. 17. 12:17
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

12:17 vagyok - nem konkrét tanácsnak szántam (nem lenne szép dolog lebeszélni...), mert a hátterét nem teljesen ismerem, ugyanakkor érezhető ha egyoldalúan is van leírva, hogy már túl vagytok azon, hogy bármikor is le tudnátok ülni beszélgetni.

Neki úgy látom nincs igénye arra, hogy rendbe hozzon bármit is.

2009. máj. 17. 12:19
 6/30 A kérdező kommentje:

Sajnos a férjemmel nem lehet beszölni,ha kérdöre vonom,azt mondja,ö férfi,igy kell elfogadnom.

baj az hogy mielött nem mentem férjhez,teljesen màs arcàt ismertem.

Ma szo szerint le se sz@r...

Most sincs itthon,vasàrnap,koràn felkelt,zuhanyzott,és elment.

KB ESTE 10-kor ér haza.

És ezt azzal magyaràzza,hogy egész héten dolgozik,ennyi jàr neki.

Na de akkor kinek szültem a kislànyt?

Nekünk,vagy magamnak?

Még annyira se segit,hogy zuhanyozni menjek,addig figyel a kicsire.

2009. máj. 17. 12:20
 7/30 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem azért érzed, hogy szerelembe estél( vagyis nevezzük inkább fellángolásnak), mert nem kapod meg a törődést otthon. Próbáljatok meg beszélgetni a férjeddel. tisztázzátok a dolgokat, aztán ha nem túl pozitív a visszajelzés vagy nem akar változni, akkor már nem fog furdalni a lelkiismeret, amiért más férfira gondolsz lefekvés után.

Gondolkozz el azon, hogy ha a férjed újra törődne Veled, akkor boldog lennél-e!

Kívánom, hogy megtaláld a megfelelő utat!

2009. máj. 17. 12:23
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szedném a sátorfám és hazaköltöznék anyámékhoz, remélem még a te szüleid is élnek. Meglátnám 1-2 hónap után mi történik ha semmi átütő a férjem részéről elválnék.
2009. máj. 17. 12:26
 9/30 A kérdező kommentje:

Ha törödne velem ujra,lehet nem nézném meg a màsik férfit...de a mult vagyis a jelenlegu helyzet mindig eszembe jutna.

Ami viszont biztos,hogy nem vàltozik meg!

Ha ö vàltozik,akkor csak két napra....

2009. máj. 17. 12:26
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

mondd ezt el így neki ahogy itt ezt. a szerelmet hagyd ki, de nyugodtan említheted, hogy egy teljesen idegen többet foglalkozik veled, mint ő maga, ezért úgy érzed, már ő is közelebb áll hozzád.

Ne vond kérdőre, de elgyen összecsomagolva 1-2 bőrönd, hogy komolyan vegyen.

Egyébként szerintem van valakije...

Ha kérdezi, miért a bőröndök megmondhatod neki, hogy úgy érzed ennyi neked is jár. És a kislánnyal a kézben ki kell sétálni a házból. Ha még neki áll följebb, tényleg hagyd ott.

Ezek szerint úgyis csak zavartok a háznál.(ezt is megmondhatod. Ha zavartok az ő kis "legényes" életében, nem akarsz az útjában állni. Ha nem adja meg, amire vágysz, te jobbra, ő balra.)

Komolyan.

Sarkadra kell állni mert a férfiak egy része nagyon el tud szállni magától.

2009. máj. 17. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!