Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósom már le is köpött az...

Anyósom már le is köpött az utcán. Hogy lehetne a viselkedésén túl jutni? Én is legyek vele agresszív, mert eddig alig szóltam neki ha ordított velem, piszkálgatott gúnyosan és leköpött. Minden ment utána ugyanúgy, mintha meg sem történt volna.

Figyelt kérdés

Nagyon buta nő, falusi és utál engem.Mindenféle elképzelt dolgokért bánt és terjeszti is ezeket rólam.

Muszáj elvinnünk a kisfiamat hozzám, mert nagyon szereti az unokáját, csak épp az unokája anyját gyűlöli.

Segít fizetni a devizahitelt, ami tulajdonképpen tönkretette már a házasságunkat is sok más mellett, ezért nem lehet vele megszakítani a kapcsolatot.

A hitelt a férjem akkor vette fel, amikor még engem nem is ismert.

2011. dec. 13. 08:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
...szerintem a férjednek kellene a sarkára állni..."megvédeni" téged...és elrendezni a ház sorsát (pl.albérlők,amiből fizethető lenne a hitel)
2011. dec. 13. 13:34
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
igen legyél vele te is kb ilyen mint ö szologas vissza tegyél rá meg jegyzést ha már nagyon piszkál,az nem fog javitani ha te csak nyeled a hüjeségét,sose értetem ez az anyós meny civakodást mi ebbe a jó!na de vissza térve tegyél alá a hárpiának:)
2011. dec. 13. 18:10
 33/34 anonim ***** válasza:

Ha állandó stresszben kell élned a nő miatt, előbb-utóbb rámegy az egészséged. A stressz igen sok betegség rizikófaktora. Betegen nem tudsz dolgozni és sok pénzt kell költened gyógyszerekre. Azt a pénzt amit most ad, DUPLÁN veszíted el később, PLUS az egészségedet is. Még egy férfi sem ér annyit, hogy beteg és boldogtalan légy egész életedre, nemhogy egy hülye ingatlan, főleg úgy, hogy nem is abban laksz. Hagyd azt a hülye ingatlant, és éljetek cserébe boldogan, egészségben.

A nőt pedig jelentsd fel tettleges becsületsértésért (leköpés) és rágalmazásért, mindkettő szabálysértés. Azután pedig tiltsd el tőle a családot, a törvénytelen életvitelére és arra hivatkozva, hogy viszályt szít a családban. Ez nem szemétség, ez csak ami alapból jár neki. Később, ha kedved tartja még törhetsz mégtöbb borsot az orra alá, a faluban elmeséled hogy megbüntették törvénysértésekért, megkéred pár barátodat, hogy szivassák meg, a házával csinálsz valamit, eléred hogy kiközösítsék a faluban, elmeséled hogy a családja sem beszél vele hát ők miért beszélgetnek vele, stb.

2012. febr. 12. 18:05
 34/34 anonim ***** válasza:
Mi történt az elmúlt években?
2018. jún. 11. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!