Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósom már le is köpött az...

Anyósom már le is köpött az utcán. Hogy lehetne a viselkedésén túl jutni? Én is legyek vele agresszív, mert eddig alig szóltam neki ha ordított velem, piszkálgatott gúnyosan és leköpött. Minden ment utána ugyanúgy, mintha meg sem történt volna.

Figyelt kérdés

Nagyon buta nő, falusi és utál engem.Mindenféle elképzelt dolgokért bánt és terjeszti is ezeket rólam.

Muszáj elvinnünk a kisfiamat hozzám, mert nagyon szereti az unokáját, csak épp az unokája anyját gyűlöli.

Segít fizetni a devizahitelt, ami tulajdonképpen tönkretette már a házasságunkat is sok más mellett, ezért nem lehet vele megszakítani a kapcsolatot.

A hitelt a férjem akkor vette fel, amikor még engem nem is ismert.

2011. dec. 13. 08:51
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nem lakik benne senki, üres, de anyósomnál van a haszonélvezet, elzárkózik mindentől, még azt sem szereti, h a odamegyünk.
2011. dec. 13. 10:51
 22/34 anonim ***** válasza:
89%
Ha nála van a haszonélvezet, akkor az a minimum, hogy törleszt a részletből...
2011. dec. 13. 10:52
 23/34 anonim ***** válasza:
Sőt, ezt nektek nem is kellene később törleszteni neki.
2011. dec. 13. 10:52
 24/34 anonim ***** válasza:

Hát elég gáz helyzet.Addig mig rá vagytok kényszerülve a pénzére addig nem birtok semmit,ezt ő is pontosan tudja ezért viselkedik igy.

Én azt mondom türj addig mig megoldást nem találtok,mást nem tehetsz.

2011. dec. 13. 10:53
 25/34 anonim ***** válasza:
Két ház rezsijét fizetitek?
2011. dec. 13. 10:54
 26/34 A kérdező kommentje:

Dehogy fizetjük.

Az a ház üres, örökség volt, csak annyira romos volt, hogy felújították hitelből, mikor én még a képben sem voltam.

Most ott nem lakik senki, nincs rezsi sem.

A férjem a gyerekeinknek szánja, hogy tudjunk mi is adni valamit nekik, hogy ne akkor kerüljön fedél a fejük fölé ha mi meghalunk, vagy ha eladósodnak devizahitelesként.

Ezért szó sem lehet eladásról, az a pénz elmenne, ház meg nem lenne.

2011. dec. 13. 11:11
 27/34 A kérdező kommentje:

Olyan aranyosak vagytok, hogy kibeszélhettem a problémám.

A megoldás tényleg az, hogy tűrök, és a lehető legkevesebbet megyek hozzá, amíg nem kászálódunk ki ebből a helyzetből.

2011. dec. 13. 11:12
 28/34 anonim ***** válasza:

Nem is fűtitek? Az nem jó a háznak!

Próbáld meg elérni anyósnál, hogy engedje kiadni. Jó mélyen be kell nyalni, de sikerülhet, ha ügyesek vagytok!

2011. dec. 13. 11:25
 29/34 anonim ***** válasza:
89%

Én csak olvasom hogy ez a gond,az a gond.De igazából nem is nagyon akartok változtatni a dolgokon.Neked most egy picit kicsurrant a csepp a pohárból,és panaszkodsz,de te magad is tudod,hogy semmi nem fog változni..Nem a panaszkodással van gond,mert néha kell az embernek panaszkodnia,különben megbolondul.Hanem a gond az hogy eszetek ágában sincs változtatni az eddigi életeteken.

Tudod olyan nincs hogy nem lehet! Mindent lehet csak akarni kell.

Tudod szép dolog hogy előre gondoskodtok a gyerekekről,hogy legyen egyszer mit örökölniük.De milyen áron?? A fiad egyre nagyobb lesz,egyre okosabb,és egyre több mindent észre fog venni.Gondolod hogy nem fogja fel majd idővel hogy az anyja amit nem enged meg azt a nagyanyja megengedi?Gondolod,hogy látja majd hogy a mamája hogy bánik,hogy beszél veled,nem fogja megtenni ő is? Csak azért mert éppen valamit tiltasz tőle??Hidd el nekem,megfogod kapnia fiadtól is,mert semmi tekintélyed nincs.Bizonytalan vagy,és alárendelt..Az a típus akibe akkor is belerúgnak ha a földön fekszik..

Gondolod hogy sok év múlva minden jobb lesz??Majd csak akkor amikor az anyóspajtás meghal..De az tuti hogy sokáig fog élni,mert általában a gonosz anyósok sokáig élnek.(az én anyósom 92 éves,és semmi baja.Bár nem kívánom a halálát,de a hallását vagy a tudata egy részét már elveszíthette volna.Csak a fogai nincsenek meg,és most fütyülve szid mint a bokrot,lassan 30 éve..)

Oké,kipanaszkodtad magad,és majd szépen szorítsd össze a fogadat,és tűrj tovább..Más nem fogsz tenni..Tudod miből tudom ezt?

Mert sokan megírták hogy ők bizony nem tűrték volna,és keményen elkövetnének mindent hogy véget vessenek az anyós utálatának..De te nem tudsz a sorok között olvasni,csak kérdezed hogy mit kéne tenni..

Neked semmit,csak tűrni tovább,és minden hónapban tartani a markotokat hogy a számla egy részét kifizesse..Ez is egy áldozat..(csak kár hogy nincs értelme)

2011. dec. 13. 11:32
 30/34 anonim ***** válasza:
Hát érdekes egy anyósod van.Az egyértelmű,hogy amit ad nektek,azt vhogy fel is hánytorgatja. Ha nem tűrsz,akkor nem fizet. Férjednek kellene kicsit a sarkára állnia.Tudom könnyű ezt mondanom,de hogy leköp az utcán :S Tudod ki tűrné el,ezzel azért szépen porig alázott.Ne hagyd,hogy köpedéknek nézzen.Bocsi,de csak így lehet leírni.Pénz beszél kutya ugat.Nála.Csinálja mert tudja megteheti. Bnő sincs aki tudna ügyelni a gyermekedre?Merre laktok?Ha tényleg lenne munkalehetőséged,kár lenne kihagyni.Az anyós meg utána elmehet ahova akar.E.
2011. dec. 13. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!