Anyósom már le is köpött az utcán. Hogy lehetne a viselkedésén túl jutni? Én is legyek vele agresszív, mert eddig alig szóltam neki ha ordított velem, piszkálgatott gúnyosan és leköpött. Minden ment utána ugyanúgy, mintha meg sem történt volna.
Nagyon buta nő, falusi és utál engem.Mindenféle elképzelt dolgokért bánt és terjeszti is ezeket rólam.
Muszáj elvinnünk a kisfiamat hozzám, mert nagyon szereti az unokáját, csak épp az unokája anyját gyűlöli.
Segít fizetni a devizahitelt, ami tulajdonképpen tönkretette már a házasságunkat is sok más mellett, ezért nem lehet vele megszakítani a kapcsolatot.
A hitelt a férjem akkor vette fel, amikor még engem nem is ismert.
Én nem igazán értelek téged sem.Tűrsz mert anyagilag segít nektek.Tűrsz mert szereti az unokát..
Az anyósod pontosan azért viselkedik így veled,mert tudja hogy megteheti,neked akkor is Kuss a neved(elnézést a kifejezésért) Mert ha csak egyszer emelnéd fel a hangodat,rögtön megvonná az anyagi támogatást.
Viszont a tűrésnek az eredménye az lesz,hogy pár évvel később idegileg totál padlóra kerülsz majd.
Tudom miről beszélek,mert az én anyósom detto ilyen volt.Állandóan piszkált,én is voltam már a qrvától kezdve a zugivóig minden..Sőt amikor a fiam megszületett bejött a kórházba ,és mindenki előtt(a kórterembe 4-en voltunk kismamák) elővett egy borítékot azzal,hogy benne pénz van,és lépjek le a fiam nélkül,majd ők felnevelik..Én anyának úgyis pocsék lennék..Akkor még tűrtem.Pár évvel később a saját lakásomban a konyhám padlójára köpött,és ordíbált velem..Na én itt már nem tűrtem.Kényszerítettem hogy a köpedékét saját kezével törölje fel,és páros lábbal dobtam ki az otthonomból.Úgy voltam vele,hogyha a férjem ezek után az anyja mellé áll,akkor nincs értelme a házasságunknak..Akkor mellettem állt,de később anyósomsokkal durvább lett,és nekem elegem lett az egészből.Egyébként én tiltottam a fiamat is.Megmondtam hogy addig amíg ő maga nem mondja hogy menni akar addig én nem viszem át,mert én a lábamat nem teszem be a portájára.
Tudod mi a sztori vége? Mi elváltunk,én újra férjhez mentem (a mostani anyósom egy angyal) a fiam ma már 18 éves,és amikor otthon vagyunk mindig megy a nagyanyjához.Anyósom ma újra szeret,és pár éve bocsánatot kért a sok rosszért amit tett..
Ha tűrtem volna,ma ár nem élnék mert idegileg összeroppantam volna..
Igazad van, de én attól fogok idegösszeroppanást kapni, hogy heti egyszer ocsmány egy pár órára, mert szerencsére nem kell vele élnem. Én akkor halnék bele, ha vele élnénk.
Nagyon akarta, hogy költözzünk oda na akkor már nem élnék.
Azt is akarta, hogy ő neveli fel a fiam, és már gyámhatósággal is fenyegetőzött, mert rá mertem szólni a fiamra, hogy ne rugdosson.
Szóval ne menjek, azt mondod?
Vagy szóljak be neki?
Melyik?
Mert ez a kérdés.
neked aztán kóros megfelelése kényszered lehet:D a bizonytalanságról nem is beszélve.
egyszerűen tegyél a véleményére és hanyagold a nyanyát. kit érdekel mit hord össze és kinek? aki ismer és számít az úgysem hiszi el rólad ezeket
Igen, kóros megfelelési kényszerem van.:-)Jól látod.
De nem válaszoltál.
Menjek és szarjak rá mit mond, vagy menjek és szólogassak vissza, vagy nem menjek és úgy szarjak rá:-)
na ha engem köpne le az anyósom utcán, biztos hogy eleresztenék 1-2 pofont, ha kiabálna és csúnyán beszélne akkor én is
ne legyél már ilyen tutyi-mutyi,ideje lenni kiállni magadért
Amíg anyósod támogat titeket pénzel, addig a kezében a hatalom, és ezt ki is használja!
Első közben próbáljatok meg nem függeni tőle!
Keress munkát, adjatok ki egy szobát, bármi. A lényeg, hogy ne legyen rá szükségetek.
A férjed is tűr te is tűrsz.
Ha lesz@rod, már bocsánat, a viselkedését, akkor másba fog kezdeni: pénzmegvonáls. Mint amikor egy kisgyerek hisztizik. "Ha a toporzékolás nem ér célba, földhöz vágom magam".
Ha nem veszitek ki a kezéből a hatalmat, amit TI adtatok neki, rátok fog telepedni, folyton idegeskedtek, majd veszekedtek... Ennek pedig súlyos következményei lehetnek!
Keresnék munkát,de nem lehet, illetve leszűkül a kör a munkák terén, mert állandóan beteg a kisfiam, a másik pedig az, hogy olyan munkát nem tudok vállalni ami 6 órakor kezdődik, mert 6-kor nyit az ovi.Kereshetnék nagyon jól, jó a szakmám, de ezeket a munkákat nem tudom elvállalni és rengeteget próbálkoztam már másik állásokkal, nem sikerült eddig. Mondjuk másfél hónapja nem dolgozom csak. A devizahitel pedig már 150000nél tart.
Ebből 100-ezret mi fizetünk, 50-et pedig anyósom és nem kérte senki, hanem fogta a csekket és befizette és azt mondta ezt ő átvállalja.
Igazatok van, hogy nem kellene függeni tőle, ez az ami miatt a férjem is állandóan agyal, hogy mit kellene tennünk.
Csinál is másodállást is én is megcsinálok mindent itthon is, meg alkalmi munkákat, amit lehet.
Alig költünk már, de azt az 50-ezret csak akkor tudnánk fizetni, ha jól kereső állásom lenne, az pedig 6-kor kezdődik és másik nagyszülő nincs,m anyós pedig másik településen lakik, babyszitterre szintén nem futja és nem is szeretném.
Szóval jelenleg lehetetlen nem függeni tőle.
Én nem adtam a kezébe hatalmat, nekem a hitelhez semmi közöm, még csak nem is élvezem a felvett pénzt, mert nem arról a házról van szó ahol lakunk, hanem a másikról, amit a gyerekeinknek szánunk majd-örökség volt és arra lett felvéve.
Most majd írjátok, hogy adjuk el, de azt nem lehet.
Tudja anyósom is, hogy milyen patt a helyzet, most azzal állt elő, hogy kifizeti egy összegben a hitelt.
Úgy él mint egy koldus, fogalmam sincs honnan szerzett pénzt, nem árulja el, honnan van.
Ezt is azért lépte meg, hogy még jobban hálásak legyünk neki és neki kell majd törleszteni, csakhogy kevesebbet, mint a banknak és azt már tudjuk majd fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!