Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltiltottak tőle de nem...

Eltiltottak tőle de nem kellett volna. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Eddig se díjazták a stílusa miatt de megpróbálták elfogadni (egyébként erről van egy kérédsem, ha kell linkelem) viszont nemrég megtudták, hogy még nyáron verekedett valakivel. Szerencsére nem volt olyan komoly és nem is büntették meg. Tudja mi az önfegyelem mert sokat volt katonák között. Ezért eltiltottak tőle a szüleim, de normális választ nem kaptam. Azért titokban találkozunk...ezt ők sem gondolhatják komolyan. Lehet, hogy csak jót akarnak (ezt mondom, de nem értem) de akkor legalább elmondhatnák, hogy miért is. Az csak egy dolog, hogy verekedett de nem tudják az előzményeket és hogy valójában nem is ő kezdte, tűrte egy darabig de nála is betelt a pohár. Azért nem hülye, börtönbe nem akar kerülni ezt ő is megmondta nekik is. Azt is, hogy ha azt hiszik, hogy engem bántana akkor tévednek mert sose lenne rá képes, mert amikor olyan helyzetbe kerül akkor csak azért csinálja, hogy helyretegye egy kicsit az embert. És ha én zavarom akkor mindig rámszól és befejezem, ezt most ne úgy képzeljétek el hogy hagyom magam. Azzal, hogy tiltottak nem érnek el semmit, attól még ugyanúgy szeretni fogjuk egymást csak így kicsit nehezebb lesz. Én szeretném velük megbeszélni a dolgot de ők nem. Várok pár napot és újra felhozom a témát. Szerintetek mit csináljunk?

Kérlek titeket normális válaszokat adjatok! :)

18/L

2011. dec. 12. 18:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igaza van a szüleidnek,de te úgy sem fogsz rájuk hallgatni.

Inkább legyen a gyermekem apja,egy tanult művelt cigány(mint Én) mint egy olyan aki a te pasid.

2011. dec. 13. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!