Kinek mivel foglalkozik a parja? Csak ugy kivancsisagbol.
Figyelt kérdés
Legyszi irjatok mar oda azt is hogy hany eves es ,hogy no vagy fiu :) (statisztikat csinalok) koszi.2011. dec. 12. 12:26
14/30 anonim válasza:
Személy és vagyonőrként dolgozik. 30 éves
15/30 anonim válasza:
Komolyan mondom, majd én is kifogok már ilyen jó menő férfit, mondjuk egy ügyvédet, de sztem kamu hogy az összes válaszolónak ilyen pasija lenne..... hagyjuk már A mai lányok szégyenlik leírni ha a pasijuk pl. szakács, vagy asztalos, vagy nem tudom ami nem "felsőbbrendű" szakma
16/30 anonim válasza:
Előzőnek: szerintem akik leírták, nem hazudnak. Ha egyszer nem asztalos, akkor miért írjuk azt, hogy asztalos? De hogy boldog legyél, a volt párom szobafestő-mázoló volt! Meg is halt 31 évesen, mert túlhajszolta magát, volt, hogy éjjel is dolgozott és ez nem vicc! Munkamániás volt, de nem szégyellem leírni. Ez lett a veszte! Ez a válasz megfelel neked? Még szép, hogy a mai fiatalok inkább tanulnak, hogy ügyvédek, meg mérnökök legyenek, pont azért, hogy ne gürizéssel keressék meg a kenyerüket. Ez miért olyan nagy baj!?
17/30 anonim válasza:
egyetemista és nyomdában dolgozik
Ő 21/F én 19/L
18/30 anonim válasza:
útburkoló munkás a mostani.
(az ex ügyvéd volt)
26L
19/30 anonim válasza:
Történész végzettségű, de webprogramozásból él(ünk) meg.
28 éves férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!