Milyen neve legyen az unokahúgom születendő kislányának?
Figyelt kérdés
A nagyon fiatal (és gyerekkérdésben járatlan) unokahúgom megkért, én legyek születendő kislányának keresztanyja. Jelenleg kétségbe van esve, mert nem tudja elhatározni magát egyetlen név mellett sem. Annyit tud biztosan, hogy valami különleges nevet szeretne, valami egzotikusat első körben. Két keresztnevet szeretne neki adni, a második névnek a családi hagyomány szerint valami bibliai névnek kell lennie! A vezetékneve "Kiss" lesz a babának. Segítsetek, hogy mi illene ehhez! Sok választ várok, mert válogatósak vagyunk! :D2009. máj. 16. 16:20
12/25 anonim válasza:
Én is szeretem a különleges neveket :) De tényleg nem könnyű választani. Nekem személyes kedvencem a Bella (talán nem olyan különleges, de ma elég ritka). De például ezek is szépek: Tessza, Tirza, Tíra, Lúcia, Kendra. Bibliai nevek közül szerintem szép a Rebeka, Eszter és Hanna (de engem is így hívnak :D )
14/25 anonim válasza:
Véleményem szerint a Johanna is egy különleges név.
15/25 anonim válasza:
Kiss Abigél
Kiss Hanna
Kiss Judit
Kiss Eszter
16/25 anonim válasza:
az Indira nekem is nagyon tetszik. azonkívül nálam az abszolút favorit az Áfra, az első lányom majd ezt a nevet kapja. a második(mindenképpen szeretnék legalább 2 lányt) Nanett Amélia lesz, ezek is nagyon tetszenek és az elsőt legjobb barátnőm, a másodikat pedig utánam kapja, ezek a beceneveink. tetszik még az Asztrid, Fédra, Hanga, Henrietta, Villő, Janina, Léna is. ezek azért különlegesek is szerintem.
18/25 anonim válasza:
Én is Kiss vagyok:) engem Juditnak hívnak:)
Jelentése Júdeából származó nő:)
19/25 anonim válasza:
OFF:
Elárulná a lepontozó, hogy itt pl mi alapján osztogatja a zöldeket-pirosakat?
Egyéni ízléseket lepontozni... Hát... Tényleg értelmes, jaja.
ON.
20/25 anonim válasza:
Az én egyik lányom is Johanna,a másik Norina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!