Milyen neve legyen az unokahúgom születendő
kislányának?
Figyelt kérdés
A nagyon fiatal (és gyerekkérdésben járatlan) unokahúgom megkért, én legyek születendő kislányának keresztanyja. Jelenleg kétségbe van esve, mert nem tudja elhatározni magát egyetlen név mellett sem. Annyit tud biztosan, hogy valami különleges nevet szeretne, valami egzotikusat első körben. Két keresztnevet szeretne neki adni, a második névnek a családi hagyomány szerint valami bibliai névnek kell lennie! A vezetékneve "Kiss" lesz a babának. Segítsetek, hogy mi illene ehhez! Sok választ várok, mert válogatósak vagyunk! :D
vegyetek utónév könyvet.ezt most nem rosszból irom.
2009. máj. 16. 16:27
2/25 A kérdező kommentje:
Oké, de már volt egy választásunk első kersztnévnek, az Elektra, de arra azt mondták, hogy ízléstelen... :$
2009. máj. 16. 16:34
3/25 anonim válasza:
Nekem a favorit az Amíra volt,arab név jelentése hercegnő, de van Míra is az pedig csodát jelent
Menj rá a Babázó.hu-ra,és a tervezőben a névadónál,ha beírod a vezetéknevet,kiadja,hogy milyen keresztnév illik hozzá
2009. máj. 16. 16:39
4/25 anonim válasza:
szia!
Nem ízléstelen , csak nem illik a vezetéknévhez. de egyébként tényleg rengeteg szép és különleges név van az interneten is. Én most szemezgetek párat: Aletta, Alinda, Amarilla, Amanda...és ezek csak az "A" betűsök között vannak...
2009. máj. 16. 16:40
5/25 anonim válasza:
szerintem a Kiss vezetéknévhez szinte minden illik
2009. máj. 16. 16:49
6/25 anonim válasza:
Konkrét nevet nem mondok (bár nekem pl tetszik a Petronella):D, de a Kiss-hez sztem mindenképp vmi hosszabb nevet válassz, míg a 2. név megint rövid legyen. Illetve ha magas mgh.-s nevet választotok, annak vidámabb csengése van, mint egy mély mgh.-snak:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!