Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a szüleime...

Hogyan értessem meg a szüleimet, hogy gimnáziumban nem kell minden tantárgyból jól teljesíteni?

Figyelt kérdés
Még az olyan tantárgyakat is nyúzni akarják mint pl a kémia. Ezt a tantárgyat speciel telibe sz.rom, az életben sose lesz rá szükségem, ráadásul most szerves kémia van és nem is nagyon értem.
2011. dec. 11. 08:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
72%

Sohasem tapasztaltam, hogy állásinterjún elkérték volna a középiskolai bizonyítványt. És a környezetemben sem volt ilyen. A munkáltatónak megvannak arra a speciális tesztjei, szituációs feladatai egy kiválasztási folyamatban, hogy megtalálják a legjobb munkaerőt. Nem törődnek ők a középiskolai jegyekkel. Szomorú is lenne ha a vállalatoknak ének és biosz jegyekből kellene kisilabizálniuk, hogy a jelentkező megfelelő-e. Nem ezért kell tanulni a gimiben, sokkal inkább azért, hogy megtanulj tanulni, összefüggéseket átlátni, gondolkodni, koncentrálni.

23N

2011. dec. 11. 16:53
 32/35 anonim ***** válasza:
94%

Előző vagyok. Az viszont tény, hogy jó néhány hasznosabb, a mindennapi életben jobban használható ismereteket is átadhatnának a diákságnak. Minimális pénzügyi és gazdasági ismeretei tizenéves korban kb csak azoknak vannak, akik speciálisan ezt tanulják. Pedig ennél kevés fontosabb van. Szóval ez bejöhetne pl. 12-ben az ének helyére.

23N

2011. dec. 11. 16:58
 33/35 A kérdező kommentje:

Na 32 hozzászólás de 1 válasz se :D

Látom sokan nem értettétek a kérdés. Nem azt kérdeztem, hogy: "Megkérhetnélek benneteket, hogy kössetek bele a kérdőjel elhelyezésébe?"

vagy

"Részleteznétek, hogy mekkora idióta vagyok?"

stb.

Én már eldöntöttem, hogy mit akarok az élettől + mit kell tennem érte. Erről nem kell kioktatni.

2011. dec. 11. 17:54
 34/35 anonim ***** válasza:
49%
Látom mindent tudsz,mindent értesz.Csak azt nem hogy mond meg ezt a szülőknek?Szépen tagoltan.Biztos csak megértik.Vagy nem.
2011. dec. 11. 18:04
 35/35 anonim ***** válasza:
26%
Már ez sem tetszik?Mi a te bajod?
2011. dec. 12. 06:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!