Odaadjam neki a DVD-t a rokonomnak, vagy tagadjam le hogy kaptam?
Figyelt kérdés
A nagynéném ment férjhez a nyáron. Engem meghívott, de az egyik közös rokonunkat nem, mert ki nem állhatja nem is beszéltek évek óta. Én viszont jóban vagyok ezzel a rokonnal, és ezen a héten kaptam meg a DVD-s felvételt meg a fényképeket. Már kb az esküvő után mondogatta hogy "Majd ha lesz DVD akkor szeretném ha odaadnád hogy megnézhessem" meg a fényképeket is látni akarja stb. Odaadjam neki?2011. dec. 10. 22:11
1/5 A kérdező kommentje:
* Bocsi a kérdés így h*lyén hangzik, most nézem...
2011. dec. 10. 22:12
2/5 anonim válasza:
Szerintem ja. nincs ebben semmi igazából-.
3/5 anonim válasza:
Hát nehéz ügy, mert ha utálják egymást valószínűleg azért akarja a rokon megnézni a videót, hogy rosszmájuskodjon a lagzin... De ha te jóban vagy azzal a rokonnal, szerintem add oda neki, hogy ne az legyen hogy az ő összetűzésük miatt te se legyél vele jóban.
4/5 anonim válasza:
Ha te megkérnél valakit, hogy ne adja oda, mit szólnál, ha a kérésed ellenére odaadná?
5/5 anonim válasza:
A házaspár nem kérte, hogy ne adja oda a kérdező a felvételeket, egyszerűen nem hívta meg a kíváncsi rokont. Kérdező, én a helyedben megkérdezném a párt, hogy xy szeretné megnézni, és ők mit szólnak hozzá.
Ha megengedik, akkor nincs gond, ha pedig nem, akkor közöld ezt a rokonnal, hozzátéve, hogy te nem akarsz rosszat, de te sem örülnél neki, ha valaki a kérésed ellenére cselekedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!