Férjem a közös kasszából elvett pénzt /nem keveset/, nem beszélte meg velem, és értelmetlen dolgot vásárolt, mert neki ez volt az álma. Szerintetek iyet lehet tenni egy házasságban, mikor közös kasszáról beszélünk?
Figyelt kérdés
Ez egy traktor amire semmi szükségünk nincs,nincs föld amit megműveljünk vele.2011. dec. 9. 09:38
21/22 anonim válasza:
Mi csak élettársak vagyunk, és mikor pár hónapja laktunk már együtt akkor kivett kb. 40-45 ezret és vett belőle vmit ami neki kell. Persze elfelejtett szólni. Sírva értettem meg vele hogy nem lehet ezt csinálni, az a pénz nem az övé, nem az enyém, hanem a miénk és meg kell beszélni mire költünk, s nem 1-2 ezres dolog miatt. Tudom egy traktor még drágább, de nekünk ez is nagy összeg volt, konkrétan fél havi fizetésem és sok dologra lenne szükségünk ami sok pénzt visz majd el. Megértette, sajnálta, nem bírta látni hogy sírok, átölelt és azóta soha nem költ a hátam mögött tízezreket. Én sem! :)
22/22 A kérdező kommentje:
Átbeszéltük azóta már mi is ezt a témát,remélem a férjem is megértette,hogy ilyet nem lehet csinálni.
2011. dec. 14. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!