Mi a véleményed erről a házasságról, mit kellene tenni?
Olvasd el kérlek, remélem nem lesz hosszú a leírás!
34F, 30N
Értelmiségi, diplomás, jólétben élő és gyermektelen párról beszélünk.
Néhány hét együtt járás után összeköltöztek, amikor a nő 21, a férfi 25 volt. A kapcsolatot a nő kezdeményezte. Az elején lángoló a kapcsolat, minden barátot, családot el is martak maguktól, főleg a férfi. A lángolás elmúlik, elkezdődik a veszekedés. 6-7 éven keresztül kb. mostanáig heti rendszerességgel iszonyú durva veszekedések, kezdetben fizikailag is.
Emellett együtt véghezvittek egy nagy tervet, és most külföldön élnek, ketten. Szeparálva minden családtól, baráttól. Összeházasodnak, de semmi sem változik, csak egy kevés kis időre. Folyamatos veszekedések, heti többször, nő részéről bőgés, férfi elutasító. Aztán fogadkozás, hogy helyrehozzák. A feleség egyszer csak felfogja, hogy ez nem megy, és feladja a küzdelmet, és "lebénul" érzelmileg. Érzelmileg kiszáll a kapcsolatból, és teszi a dolgát, fejben valószínűleg szervezi a válást.
A veszekedések abbamaradása óta baráti, néma kapcsolat, összeköti őket 10 év. Minden kiürült. Nincs szex évek óta, csak kb. két havonta. Nincs közös téma, nincs meg a közös jövő képe. A férj szerint helyre lehet hozni, és most, hogy megszűnt a veszekedés, magától lassan helyre fog állni minden, aztán fel kell építeni mindent újra. A feleség nagyon bizonytalan. Elveszett a bizalom, nem hiszi, hogy cselekvés nélkül csak úgy magától közelebb kerülnének egymáshoz.
Mit jósolsz ennek a kapcsolatnak?
Te mit tennél a pár helyében?
Köszönöm. "Nem akad fenn a csipri-csupri, napi kavicsokon, tudja, hogy csak a hegyomlás jelenthet veszélyt", ezt különösen. Szem előtt kell tartanom a következő hónapokban, mert nehéz lesz.
Köszönöm a tanácsokat, meglátásokat mindenkinek.
És én a nő vagyok/voltam a kapcsolatban.
Akkor rosszul éreztem, tippeltem, mert úgy gondoltam, hogy a férfi képtelen dönteni, ő kérdez, és igazából a feleségre bízza a döntést.
Az ilyen pasiban meg bízni sem szabad, mert csendben építheti a másik életét, de olyanok, mint a majom, addig nem engedi el az ágat az egyik kezével, míg a másik szilárdan nem fog. De egyszer elengedi:) Sok sikert a döntéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!