Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert szidjak allandoan a nok...

Miert szidjak allandoan a nok az anyosukat? Birtoklasi vagy? Feltekenyseg? Vagy csak dacbol?

Figyelt kérdés

Minden nap olvasom az anyosokkal kapcsolatos mocskolodasokat, amik nagy tobbsegeben aprosagokbol szovodnek. Miert bajuk a felesegeknek,h az anyosuk segiteni szeretne (ha a maga modjan is), vagy erdekolodik a fia felol? En szerintem ezeknek a nagy tobbsege a felesegek altal krealt problemak.

En tisztelem es szeretem a parom es sosem mondanek, vagy tennek semmi rosszat az anyukaja ellen, mindamellet,h nem vagyunk `rokonlelkek`.

2009. máj. 15. 16:58
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Ezt a kerdest altalanossagban irtam. Magamrol annyit,h en szeretem az anyosomat, mar csak azert is mert tisztessegben felnevelte a parom, a mai napig nagyon kozeli a kapcsolatuk, de en ennek nagyon orulok, mert nekem is az a szuleimmel. Ugyanugy mint anyumnak, szeretek neki is oromet okozni. Nem szol bele semmibe, elmondja ugyan a velemenyet, de nem eroszakos.

Mar csak a ferjem miatt is tiszteletben tartom, mert tudom,h ha pl o szapulna nekem a szuleimet nekem is nagyon fajna. Volt egy ilyen baratom, aki allandoan szidta apukam, mert nagyon fontos szamomra a velemenye es mindent meg szoktunk beszelni, sosem tudtam neki ezt megbocsajtani es elhagytam.

2009. máj. 18. 11:25
 32/32 anonim ***** válasza:
61%
Anyósom 280 km-re él tőlünk,attól függetlenül 3-4 havont a3- napokra együtt vagyunk.Hol itt,hol náluk.És minden rendben,sőt Ő a legtutibb anyós.Lehet hogy a távolság miatt...? Ki tudja.Attól függetlenül igenis vannak kibírhatatlan anyósok,akiket én mint kívülálló már rég elküldtem volna a zivatarosba.Vannak minden lében kanál anyósok,akik azt hiszik az a legjobb gyerekenvelési mód amit ők 30-40 évvel ezelőtt produkáltak,mert felnövünk persze,csak nem tisztességes gyökeresen ellenpéldálózni a menynek.Sok anyóst ismerek akik ezt csinálják.Semmi nem jó az unokának(nem a férjnek!!!!!!!!!!!!!!)amit anyuka vesz,és ad rá,az nyom az kicsi,az nem tartja a lábat,az nem finom....az a tökéletes amit a mama ad!Na ezekről az anyósokról vannak a szaftos történetek!Aki kérdezés nélkül a TILTÁS ELLENÉRE tömi az anyatejes csecsemőt cukros teával,meg ilyenek!Kedves anyósok!Tessék tiszteletben tartani a meny szokásait,hagyni hogy úgy neveljék az unokáikat ahogy akarják,ne uszítsák a gyereket az anya ellen.És kedves férjek!Tessék megrágni a dolgokat és meggyőződni arról hogy a feleségeknek bizony sokszor igazuk van!Ha a férj tapintatosan közli mamával hogy vannak dolgok amiket nem úgy akarunk,nem úgy szoktunk,és ne csinálja direkt mégis,akkor sok csetepatétól megkíméljük magunkat.Remélem senkit nem sértettem meg.
2009. máj. 20. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!