Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Tartoznak nekem ( http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. és írtam neki tegnap, erre meg nem hozta el, én meg pénteken megyek vásárolni. Szerintetek? És így bízzak benne?

Hogyan kérjem vissza a pénzt? Már k*rvára elgem van belőle fél éve tartozik, és dicsekszik az apja fizetésével is.

2011. dec. 7. 15:58
 1/6 bánomisén ***** válasza:
Hány éves vagy? És ez az illető, aki tartozik neked, mennyi idős?
2011. dec. 7. 16:14
 2/6 A kérdező kommentje:
14 és ő is
2011. dec. 7. 16:16
 3/6 bánomisén ***** válasza:
Akkor látogasd meg a szüleit és meséld el nekik a történetedet. Majd ők megadják a pénzedet, vagy rászólnak a srácra, hogy mozduljon a témában.
2011. dec. 7. 16:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Aztán meg én leszek a kapzsi, pénzéhes köcsög mert nekem van pofám ilyenhez...
2011. dec. 7. 16:20
 5/6 tetris ***** válasza:

Először beszélj vele, és mondd meg neki, hogy amennyiben nem kapod meg a pénzedet, akkor a szüleitől fogod kérni. Ha tudomása lesz róla, hogy a szülőkhöz készülsz fordulni, biztos jobban fogja csipkedni magát, hogy visszaadja a kölcsönt.

Te pedig vonjad csak le a tanulságot, hogy ennek az alainak nem szabad kölcsönt adni.

2011. dec. 7. 16:28
 6/6 bánomisén ***** válasza:

Miért lennél azért kapzsi, pénzéhes köcsög, mert visszakéred a kölcsönt több hónap után? Nem örökbe adtad, most szükséged van rá, hát visszakéred. Az a kapzsi bunkó, aki nem akarja a tartozását megadni, pedig valójában nincs is pénzre szüksége, hiszen az apja pénzes. Egyébként meg miért nem kért a gazdag apukájától, miért tőled?

Menj csak el a szüleihez és kérd vissza a pénzedet, mondd meg, hogy már hónapok óta csak hiteget, pedig láttad, hogy van pénze, neked viszont szükséged van arra, amit kölcsönadtál neki.

Ne legyél ilyen anyámasszony katonája, ezért nem adja meg már hónapok óta az ezresedet. Állj a sarkadra, légy férfi.

2011. dec. 7. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!