Mit tegyek ha a szüleim nem értenek meg?
?????
jó és konkrétan miről van szó??esetleg leírhatnád nem gondolod??
Őszíntén egyetértek ey előttem szólóval. :)
Biztos, hogy a szüleidnek nyomos okuk van, bármire is kérnek. Én bevallom, így utólag nagyon is megértem őket, és felhívtam apukámat nem is olyan régen sírva és megkérdeztem, hogy "Apa, hogy birtad ki amilyen gyerek voltam??? Hogy bírtad ki, hogy ne hajíts ki még a házból is..." Lévén most a felnőtt oldalról tapasztalhatom azt amit gyerekként úgy fogtam fel, hogy hüle szülők nem tudják mi kell nekem. :)
Azonban az is igaz, hogy jó válaszhoz, jó leírásra van szükség, hogy a válaszadók átlássák a konkrét problémát.
Tartsd szem előtt, hogy itt leírhatod a problémádat, mert senki nem ismer, és névtelen maradsz, bármilyen nemű a problémád.
Szokj hozzá! Te sem fogod megérteni majdan a sajátjaidat. Ez egy ilyen szép generációról generációra öröklődő staféta.
Majd ha kissé érettebb leszel megérted, hogy most miért nem értenek téged és visszagondolva majd te sem fogod érteni a mostani önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!