Miért nem kapok már ajándékokat?
Anyukád és a párja úgy viselkednek, mintha 12 évesek lennének... Ez jellemző néha a "magukat kereső" emberekre, én eddig főleg nőktől tapasztaltam (saját anyukám pl...), de biztos férfiak is tudnak ilyenek lenni...
Ez elég idegesítő, sőt, baromira az. Kuncogás, füttyőgés, pacsizás... Mi az, az óvoda??
Olyankor kéne anyukáddal beszélned szerintem, amikor a párja nincs otthon, hátha úgy normálisabb.
Kedves kérdező!
Próbáld ki ezt:
Karácsonyra ne add oda az ajándékát,hanem kedves mosollyal az arcodon nyújts oda neki egy lufit.Ha esetleg rákérdez,válaszold azt,hogy:"Tőled is csak ennyit kaptam".
Hátha leesik neki a tantusz,hogy bunkó paraszt módjára viselkedik.
És még egy tanács:próbálj meg nem sírni előttük,mert ezzel csak rontasz a helyzeten.Tudom,hogy rosszul esik és fáj,de ha látják rajtad,hogy meg sem rezdülsz,talán leállnak.Egyik füleden be,a másikon meg ki.Én még azt is megjátszanám,hogy ha egy helységben vagytok és szólni akarnának hozzád,te is el kezdenél dudorászni vagy fütyörészni.Egyértelmű,hogy az új pasi rossz hatással van anyukádra,ha eltakarítanátok otthonról,szerintem minden a régi lenne.De ehhez anyukádnak kellene belátnia,hogy rosszul választott.Egyébként ez hülye szöveg,hogy túl idős vagy a mikulás csomaghoz,én 25 vagyok,mégis kaptam az én anyukámtól.
Azt a pasit is jól megveretném valakivel a helyedben,de ez már nagyon drasztikus ötlet,inkább ne tedd.Amint lehet,tényleg menj el otthonról,mert az otthoni légkör csak árt neked.Az egész probléma kulcsa az új "apuci",amíg ő ott van,szerintem nincs sok esély a változásra.De azért reméljük a legjobbat.Sok sikert és erőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!