Engem miért nem szerettek/szeretnek úgy mint a nõvéremet? 15/L
Figyelt kérdés
Velem sosem foglalkoztak igazán. A nõvéremnek olyan szép gyermekkora volt, minden évben mentek nyaralni, amióta viszont megszülettem, sosem voltunk. :( Néha mesélnek, milyen volt, amikor én még nem születtem meg, vagy pici voltam, és elkesëdem, mert én nem kaptam olyan törõdést, mint a testvérem. Velem nem játszottak, csak megvették a játékokat, nem kirándultunk, sosem járhattam semmilyen külön órára, pedig mindig is akartam, a nõvéremnek bezzeg engedték, amit akart. Most jöttem rá, hogy én mindig kevesebb figyelmet kaptam, mint õ. Folyamatosan, évrõl évre sujkolták belém, hogy tanuljak folyamatosan, legyek kitũnõ amíg ez megvolt, sosem törõdtek velem. Bezzeg amikor kaptam egy-egy rosszabb jegyet, jött a leszidás.Mindig csak azzal foglalkoznak, hogy tanuljak!!! De most rájöttem, hogy nem volt gyerekkorom!! :'( Ez olyan rossz, most is itt sírok.... A nõvérem mára már felnõtt, 20 éves, de még mindig vele foglalkoznak folyamatosan, mimtha én nem is léteznék!! Mitévõ legyek! Nagyon érzékeny vagyok, kérlek ne bántsatok! 15/L2011. dec. 5. 23:33
1/4 anonim válasza:
szerintem téged is szeretnek,csak lehet elfogyott a türelmük..próbáld jól érezni magad,ne törd a fejed ilyesmin..ha szükséged van anyukád ölelésére menj oda hozzá..és szeresgesd meg..nem hinném hogy téged nem szerenek..30/N(két lányom van)
2/4 Nagy Péterú válasza:
nem kell emiatt paráznod 15évesen elötted az élet figyelj egyszerű támaszkodj a barátokra és szard le miket mondanak azt csináld amit szeretsz és nem nem szeretnek csak a nővéred az "első"... mindelhol igy van.D
3/4 anonim válasza:
DE a barátok nem helyettesítik a családot..
4/4 anonim válasza:
Nem volt veled mindig is kevesebb gond mint a nővéreddel? Nem lehet, hogy azért nem fordítottak rád "kellő" figyelmet, mert úgy érezték, hogy a nővéred sokkal problémásabb mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!