Parommal kozos vallalkozason torjuk a fejunket. Szerintetek milyen az otlet?!
"Minden nap egyutt vagyunk nincs sosem vita koztunk. Kicsit talan tartok tole hogy osszeszolalkoznank."
Kicsit ellentmondásos a dolog.
De 2 értelmes ember mindent meg tud beszélni.
6. válaszoló vagyok.
Tudnod kell, hogy a pénz az egyetlen (a politikán és valláson kívül), ami BÁRMILYEN erős kapcsolatot képes elrontani.
kicsit megijesztettetek. de belevagunk. megbeszeltuk kinek mi lenne a dolga, es bizom magunkban :) nagyon sok embernek megy, igaz nem ilyen koran kezdik, de pl szuleim is igy kezdtek meg szoci alatt. ma is egyutt vannak. es remelem a munkat nem visszuk minidg haza. igaz hogy kevesebb idonk marad egymasra majd, de mindent osszelehet csiszolni, ezis egy olyan allapot amit megkell szokni :) aztan menni fog mint a karikacsapas. koszonom a valaszokat.
azert kicsit elretentto h mindenki igy gondolkozik... ahogy az elozo kommentek lathatoak.
Soha soha soha!
Ne tedd, ezzel keresztet vethetnél a kapcsolatotokra!
Én az egyik munkahelyemre odavittem az akkori pasimat, együtt éltünk, együtt dolgoztunk, 0-24-ig együtt voltunk.
6 hónap után vége lett. És nem voltak veszekedések, meg semmi ilyesmi, egyszerűen nem normális az, ha az ember non-stop együtt van valakivel. Akarva-akaratlanul megunja.
Barátnőméknél ugyanez volt a szitu, hiába ellenkeztem ott is kézzel-lábbal. 6 éve voltak együtt a barátjával, ebből 5,5 éve együtt laktak. Jól megvoltak, családalapítást terveztek, házat akartak venni, stb.
A srác munkahelyén üresedés volt és felvették a barátnőmet. Ők nem is voltak együtt végig a munkahelyen, de náluk sem működött a dolog, 4 hónap után vége lett köztük mindennek.
Arról nem beszélve, hogy a mai világban több lábon kell állni! Mit csináltok, ha becsődöl a cég? Ott lesztek ketten, 0 keresettel!
en meg suliba jarok, szoval igysem keresek. ez mellett is marad a suli, plusz a papirmunka. o meg marad annal a cegnel ahol dolgozik, es meg fog is. ez "Csak" mellekesen lesz mindkettonknek. szoval nem lesunk ejjel nappal egyutt.
es nem ertem, masoknal is megy hogy a no es a ferfi alapitottak ceget es egyutt vannak. a ferfi utazik intezi amit kell a no pedig irodaban van. es minden rendben megy. szerintem szet kell tudni valasztani a dolgokat.
u.i. meg nem lakunk egyutt. csak rengeteget vagyunk amikor lehet. enis birom ha sokat vagyunk egyutt es meg o sem mutatta annak a jelet h barmilyen gond is lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!