Fiatal párok, akik a baráti társaságukban az egyedüli gyermektelenek, nem érzitek rosszul magatokat?
Az én helyzetem kissé más, mert én nem akarok soha gyereket,és nem érdekel kinek van, tényleg hidegen hagy, felőlem aztán mesélhet róla, soha nem érdekelt és nem is fog, de ezt tudják is. Én annak örülök, hogy nekem nincs, de az ő boldogságuknak is örülök. Mégis szeretnek engem ennek ellenére és attól,hogy nincs gyerekem még aktívan részt tudok venni mindenben. Nekik sem csak a gyerek az életük, illetve akinek ez, annak barátai sem maradnak, mert az emberek, még azokat is, akiknek van gyerekük az őrületbe lehet kergetni azzal, hogy valaki semmi másról nem beszél csak a gyerekről.
Szóval egy percig se érezd magad kellemetlenül, azért szeretnek titeket, amilyenek vagytok, és ez nem változik, akár lesz gyereked, akár nem.
21:27
Még jó hogy a világ ilyen fekete meg fehér. Neked biztos hatalmas életed lehet, így látatlanban is rendkívül irigyellek.
21:43
Legyél szives a kérdésre felelni
Egyébként látom érzékenyen érint a téma, máskülönben csak legyintesz, rápusztulsz a piros kézre és továbblapozol, de ezek szerint telibetaláltam.
"rápusztulsz a piros kézre"
Ez mekkora :D Pacsi :):)
Én felpontoztalak,egyet is értek, persze nem mondom, hogy ez mindenkire igaz, de rengeteg mindenkire ráillik a leírásod.. Na az ilyeneket én is, és kb. minden barátjuk kerüli.
Nekem pedig valahogy az jön le, hogy a lelked mélyén szeretnél te is babát, hogy kiteljesedjen a család.
Kifogás a kertes ház, mert a külkerületben is lehet csendes helyen lakni pl. téglaépületben.
Párod építse a jövőjét, őt igazán nem érinti a te gyerekvállalásod.
Neked kell döntened, hogy feladod a jelenlegi pozíciódat és szülsz vagy nem lesz családod vagy majd esetleg 30 felett. Bár, akkor is lehet, hogy fontosabb lesz a karriered. Csak meg ne bánd.
1-2 év kiesés egyébként nem a világvége.
Ez a ti döntésetek.
"váltottunk"
Jó barátok lehetnek,ha
1. nem érdekel,amiről beszélnek neked, nem tolerálja egyik fél sem, hogy mi érdekli a másikat,
2. csak úgy váltogatva vannak....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!