Mit csináljak, hogy ne kelljen titkolnom?
Utánanéztem pontosabban a Hitleres éveknek, elkezdtem náci/skinhead filmeket nézni, eddig se szerettem a cigányokat de mostmár még annyira se tudom őket elfogadni, egyre több skinhead zenét hallgatok (ezt titkolom). Van egy szám ami nem is durva meg nem is a skinheadekről szól meg semmi és a nővérem azért mindig szól ha azt hallgatom. A családom tudja, hogy milyen vagyok de ezt az új szokásomat nem. Csak fülessel hallgatok ilyen zenéket mert nem tudom, hogy mit szólnának hozzá (igazából nem érdekelne mert úgyis hallgatnám :D csak akkor is) így nem jó. Újabban skinheadek vagy hasonlók társaságát keresem. Van már 1 pár Magyarországos pólóm, kitűzőm, medálom de most kezdek új cuccokat beszerezni (ezért nem szól senki de a skinheades zenékért szerintem anya meg tesóm szólna, apát nem zavarná). Suliban is egyre többször veszek össze cigányokkal és igazából az zavar, hogy mivel nincsenek jó ismerőseim akik megvédhetnének ha nagyobb bajba kerülök. Nem keresem a bajt de nem igazán tudom elkerülni. Eddig komolyabb dolog nem történt, csak kicsit durván elmondtam nekik a véleményem és ha felidegesítenek olyan dolgokat is kimondok amik miatt meg is verhetnek. Szóval a lényeg a zenén van, most azok a kedvenceim. Mit csináljak, hogy ne kelljen titkolnom ezeket?
14/L
Gyerek vagy még. Ki fogod nőni.
Aki egyébként a radikális szélsőségeket követi, az buta ember. :) Én is voltam lázadó, de aztán megjött az eszem. Persze vannak örök gyermekded lelkek, de ők a kisebbség.
Majd ha egyszer elkapnak, és véresre verik a kis arcocskádat, akkor majd leállsz vele, ebben biztos vagyok. :D Hidd el, utána kerülni fogod a balhékat. Én átéltem, és mai napig rühellem a putris romákat(és igen, a normálisakkal nincs semmi bajom, mert nem ők rontják a levegőt), de ezért nem kell szkinhednek lennem. Elég, ha magyar vagyok.
24/n
Persze, ez szép és jó, hogy tanulsz, és okulsz. Az sosem árt. Engem is érdekeltek a koncentrációs táborok rémtörténetei, és sok hitleres könyvet kiolvastam. De ettől még nem vagyok radikális.
Most lehet, hogy úgy érzed, hogy ez fú de jó, de hamarabb meg fogod unni, mint gondolnád. A verekedést meg ne harcold ki magadnak.
Mielőtt ennyire elkezdenéd isteníteni Hitlert és társait, javaslom elolvasásra Goebbels naplóját. Eléggé magyarellenes az illető.
"A magyarok szégyenteljes követeléssel állnak elő a Führernél. A Führer azt tanácsolta nekik, hogy harcolják ki azt, amit akarnak. Egyből visszakoznak. A Führer mélyen megveti ezeket a magyarokat. A legantiszociálisabb rezsim, amit a történelem ismer. Innen a vonzódásuk az angol látszatdemokráciához. A Führer azt tanácsolta a románoknak Károly királynak küldött levelében, hogy a magyar követeléseknek tegyenek eleget. Bár nyilvánvaló, hogy ezt nem érdemelték ki a magyarok. "
" a Führer azonban reméli, hogy Lengyelország felosztása elérhető, hogy Magyarország és Horvátország német felségterület lesz"
A cigányokba meg ne köss bele. Ha ők kötnek beléd, védd meg magad, de minek konfliktusokat szítani???
6. vagyok
Gratulálok mindenkinek aki lepontozott, én se szeretem a cigányokat, mégse kötekedek velük, mert csak magamnak ártok. Aki szerint pedig normális, hogy egy 14 éves lány Hitlert isteníti, menjen orvoshoz. Kérdező, te pedig vagy nem ismered a történelmet vagy végtelenül ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!