Szerintetek megcsalás-e?
Figyelt kérdés
Két ismeretlen ( fiú, lány ) találkozik, beszélgetnek, elvannak, majd a fiú hazamegy és lefekszik egy másik lánnyal. Később a két ismeretlen összejön és évekig élnek egymással. Szóval megcsalás-e az ami az első találkozás után történt?2011. dec. 5. 17:50
1/8 anonim válasza:
Nem megcsalás, hogy lehet megcsalni valakit, akivel együtt se vagyunk? Az, hogy később mégis összejöttek, csak a sors fintora.
3/8 anonim válasza:
Nem. Megcsalni a párunkat lehetséges, akivel kapcsolatban vagyunk.
4/8 anonim válasza:
Gondolkozz, ezzel a logikával az összes előző kapcsolatoddal megcsaltad a jelenlegi párodat és vica versa.
5/8 anonim válasza:
ha nem voltak kapcsolatban akkor nem megcsalás.
6/8 anonim válasza:
Ezek azok a dolgok, amik a feledés jótékony homályába vesznek.
Én az első randi után húzom meg a vonalat, nyilván ha akarok másodikat, akkor érdemesnek tartom a lányt, hogy ő legyen a figyelmem kizárólagos birtokosa.
Jó volna, ha a lány is hasonlóan gondolkodna, de hát erre való a jótékony homály, hogy elfedje a kis különbségeket.
A leírt szituáció nekem nem megcsalás, hiszen csak megismerkedés történt.
Aztán a kapcsolatban meg kell beszélni, hogy mi számít annak. Én biztos találkoznék más, korábbról ismert nővel beszélgetés céljából, de ha akar, jöhet a barátnőm is.
A fentiektől való eltérés jogát fenntartom. :)
7/8 anonim válasza:
Nem megcsalás, de nyilván az emberek többsége nem jön össze olyannal, akivel találkoznak kedden, megbeszélik, hogy legközelebb csütörtökön újra találkoznak és az egyik fél szerdán még lefekszik valaki mással. De nyilván a szerda sosem fog kiderülni.
8/8 anonim válasza:
Nem megcsalás.
Mivel még nem egy pár, csak két ember, akik találkoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!