Beleférne nektek a házasságotokba, ha a férjetek fehérneműs-bikinis és egyéb szexis képeket kérne és kapna hölgyismerőseitől (nem nyaralós képekre gondolok! )?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 13:21
31/42 anonim válasza:
Jaj, szegény! Sajnálom, hogy ilyen egy mocsok a férjed. Majd írd meg, mi volt.
33/42 anonim válasza:
A te a férjed egy gazember és meneszteném minél hamarabb magam mellõl.
34/42 anonim válasza:
valszeg megcsalt. kérdezz rá... egyébként elmondta volna, h nem az anyjához megy...
35/42 anonim válasza:
Én kikaparnám a férj és a csaj szemét is.
Hát hogy képzeli??????????
37/42 A kérdező kommentje:
igen, megcsalt. nem tudom, hogy lesz ezután, jön a karácsony, a gyerekek miatt még együtt. a miért is egyszerű, azt állítja (hazudja?) hogy engem szeret, csak változatosságra vágyott. Én nem hiszem, hogy így tudom folytatni, valószínűleg az ünnepek után megkérem, költözzön el.
2011. dec. 20. 10:12
38/42 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így történt. Viszont a gyerekeknek is jobb, ha nem hazugságban éltek együtt. Miattuk nem szabad vele maradnod. Legyél erős, állj talpra, az új év új élet kezdete lesz. Nagyon sok boldog évet kívánok neked. Erőt, egészséget, csendes, békés válást.
39/42 anonim válasza:
Jaj istenem, szegények...
Mármint a feleség és a gyerekek...
40/42 anonim válasza:
Hát sok sikert az újévhez és az újrakezdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!