Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleférne nektek a házasságoto...

Beleférne nektek a házasságotokba, ha a férjetek fehérneműs-bikinis és egyéb szexis képeket kérne és kapna hölgyismerőseitől (nem nyaralós képekre gondolok! )?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 13:21
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
tudom... a képeket tegnap tudtam meg, nem lépett ki gépből, a fotózást meg ma, még erről nem is beszéltem vele. És közben azt hittem itthon minden rendben. És közben lehet, hogy borul az életünk két kicsi gyerkekkel???
2011. dec. 5. 13:49
 22/42 anonim ***** válasza:
0%
ki szerint kezd átmenni rohadt nagy kamuba az egész?
2011. dec. 5. 13:51
 23/42 anonim ***** válasza:
Nem nem fér bele.És szerintem nincs olyan ember akinek ez belefér.És valószínűleg a "kedves" férjed meg is csalt már téged.
2011. dec. 5. 13:54
 24/42 A kérdező kommentje:
nem kamu, bárcsak az lenne, de szerencsés vagy, ha a te életedben még iylesmi nem fordult elő.
2011. dec. 5. 13:54
 25/42 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, most döntened kell. Ő minden bizonnyal ki fogja magyarázni magát. Neked kell tudnod, hogy mit akarsz. Vele maradni, mert szereted és inkább szemet hunysz. Akkor elfogadod a magyarázatot, biztosan duzzogsz pár napig, de a következő lebukásig újra hinni fogod, hogy minden rendben. Vagy nem hagyod, hogy hülyét csináljon belőled és kilépsz a kapcsolatból akár két pici gyerekkel is. Nem fosztod meg a gyermekeidet ezzel az apjuktól, mert ha akarja, bármikor láthatja őket. Viszont neked lehetőséged lesz felemelt fővel menni tovább.
2011. dec. 5. 13:55
 26/42 anonim ***** válasza:
Nekem NEM férne bele, nagyon gáznak tartom.
2011. dec. 5. 14:00
 27/42 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem férne bele...

Nagyon sajnállak, főleg így, hogy még van két kicsi gyereketek is....

Ha van kedved beszélgetni nyugodtan írj privit!

2011. dec. 5. 15:37
 28/42 anonim ***** válasza:

Nem.

Itt nagy baj van!

2011. dec. 5. 20:05
 29/42 anonim ***** válasza:
40%

Azért a képek nézegetése NEM EGYENLŐ a megcsalással.

Maximum gyanús az ügy.

2011. dec. 5. 20:25
 30/42 anonim ***** válasza:
Ez nem gyanús, hanem a leírt infók alapján teljesen világos: férj hazudik a nejének, hogy az anyukához megy, közben csajt fotóz, fehérneműs képet kér... Nem egy nagy rejtély, hogy mi az ábra.
2011. dec. 5. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!