Egy baratod ismeretlenul rosszat mond a tesodra, haragudnal erte?
háát
az elfogultság miatt biztos rosszul esne
de sztem egy jóérzésű ember akkor is rászóllna a barátjára h ne szerencsétlenezzen le csak úgy másokat ha nem a tesója
ha egy számomra idegent leszerencsétlenez és én hagyom sőt bólogatok is
akkor amúgy nem lenne jogom felháborodni ha a tesómmal teszi ugyanezt
de ahogy írtam az elfogultság maitt valószínűleg rosszul esne
Nem, nem haragudnák rá, hiszen éppen annyit láthat és foghat fel elősre a tesómból, mint egy vadidegenből. Ha megmindom neki, hogy "az a testvérem", akkor - legtöbbször - úgyis elnézést kér és ő szégyelli el magát.
Inkább leülnék a tesómmal és elbeszélhetnék vele, hogy mi a gáz, ami miatt mások kapásból "szerelcsétlennek" nézik. Ruha, modor, viselkedés, a belső problémák kiülnek az arcára stb.
Ha csak síma rosszindulatból mondta az a barát, hogy ki ez a szerencsétlen, vagy mert a saját maga indulatai miatt bele akart kötni az első emberbe, akkor először vele ülnék le beszélgetni. Ha nem akar változni, és változtatni ezen a viseldkséen, akkor megszűnne számomra barát lenni. Maradna távoli ismerős.
Milyen jogon mond róla rosszat,ha nem is ismeri?
Soha nem is találkoztak?
Azért én is látom a tesó(i)m hibáit meg ők is az enyémeket, de azért persze kiállunk egymás mellett.
Kisebb korunkban volt, hogy mondták nekem, hogy mennyire nem volt jó fej az öcsém XY-nal, erre csak annyit mondtam, hogy időnként velem sem jó fej, de attól még a tesóm és szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!