Mit vigyunk az elso talalkozasra? Szerintetek nem lesz nagyon kinos?
A lanyom hozzament egy kulfoldi fiuhoz,eleinte szkeptikusok voltak,de mivel nyitottunk fele,nagyon megkedveltuk. Bar nem tudunk a lanyom nelkul beszelgetni,mert nincs kozos nyelv, megis nagyon szeretnivalo. Tenyleg egy jo embernek "ismertem meg". Az eskuvon bizonyos okok miatt nem tudtunk resztvenni(nem rossz kapcsolat miatt),most 1ev utan van ra lehetosegunk,hogy kiutazzunk, a lanyunk meghivott. A fiu csaladjaval meg sosem talalkoztunk,veluk se lesz kozos nyelv,viszont meghivtak vacsorazni,ismerkedni. Mit vigyunk? Mikor csak o volt nalunk egyszerubb volt,de igy sok ember,raadasul mi se vagyunk mar olyan fiatalok,nem egyszeru alkalmazkodni,nem szeretnenk,ha nagyon kinos lenne. A lanyom ott lesz,de meg sem jatszhat folyton tolmacsot. Fontos,hogy valami konnyu ajandekra gondoltunk, mivel a borondok mar szinte tele vannak. Szeretnem ha adnatok otleteket, a csalad eleg nagy...
Apa,anya, 3 gyerek, ebbol 2 gyereknek mar vannak kisebb gyerekei, na meg ugye a hazastarsak,es mind ott lesznek. Tudom,hogy nem kell valami hu de nagy ajandekokat vinni,de azert ha megtisztelnek azzal,hogy miattunk osszejonnek(eleg tavol laknak egymastol orszagon belul)akkor mar ne menjunk ures kezzel. Kulon gond,hogy a ferjem nagyon makacs,ha lenne kozos nyelv,se nagyon szolalna meg,o olyan "hideg termeszet". Hal Istennek en baratkozos tipus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!