Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok milyen meleg van a...

Nálatok milyen meleg van a lakásban?

Figyelt kérdés

az érdekelne, hogy átlagosan milyenek a fűtési szokásaitok? pólóban/ pulcsiban vagytok otthon?

lehet kicsit buta kérdés, de engem annyira zavar, hogy nálunk szinte mindig hideg van, kivéve az én szobámban, de ha kimegyek kb. megfagyok, jégverem érzésem van. ( pulcsiban is fázom a szobámon kívül. ) inkább ki sem megyek legszívesebben a szobámból. most beteg vagyok, és nagyon rosszul esik, hogy apa azt mondja folyamatosan, hogy mert nem öltözök fel rendesen, meg aki nem vigyáz magára meg is érdemli.... pedig szerintem lehet, hogy pont ezért vagyok rosszul, mert itthon annyira más a hőmérséklet x meg y szobában. viszont nem szeretem felvenni a gázt, úgy érzem pocsékolok... meg, hogy költségekbe verem őt.

szóval nem tudom, túl takarékoskodó lennék? azt azért nem szeretném, hogy a saját egészségem rovására menjen a dolog..

17/L

2011. dec. 3. 10:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Napközben 20-21 fok van,éjszaka ez lemegy olyan 17re.Jól elvagyunk,néha elkél egy pulcsi,de feleslegesen minek fűteni?
2011. dec. 3. 22:19
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
nálunk 18-20 fok, sajna, ha magasabb, nem bírjuk fizetni... dupla réteg ruha...
2011. dec. 3. 22:21
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Én már írtam neked.Szerintem változó,hogy ki mennyire szereti a meleget.Mi is jobban fel vagyunk öltözve,mert nem is bírjuk a nagyon meleget.A folyosón nálunk is hűvös van.Valaki eljön hozzánk mondja,hogy hideg van a szobába,de nekünk jó az a 18-19 fok.Na én meg már 22-nél érzem,hogy nekem ez már sok.E.
2011. dec. 4. 05:58
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
20,5-re van allitva a homerseklet ejjel-nappal. Nappal besut a nap, melegebb erzetet ad. De minden szobaban mas a hofok. A gyerekszoba az 20,5 mindig, ott van a termosztat. Dolgozo: 18 fok korul, nappali-konyha-etkezo 20 fok korul, nagy furdo 19 fok, kis furdo 22 fok, halo 17-18 fok. Gardrob olyan 12 fok korul lehet, egy jegverem. Sporolunk valamelyest. Inkabb feloltozunk jobban: hosszu nadrag, pulcsi, gyereken melleny is, vastag zokni.
2011. dec. 4. 20:20
 35/37 anonim ***** válasza:

Ehhez a kérdáshez még az lett volna érdekes, hogy mekkora a lakás és mennyi a fűtésszámla.

Én egy nagy lakást örököltem, de nem bírom befűteni rendesen a fizetésemből, szóval 18 fokon fagyoskodom egész télen. Ezekben a hideg napokban így is nagyon sok gáz megy el.

2012. febr. 16. 23:36
 36/37 anonim ***** válasza:

Én egyedül élek,de utálom a telet és a hideget.

Ezért egész télen min 25 fok van idebent,rövidnadrág-trikóban szeretek üldögélni.Trikó bugyiban aludni.

Ha hidegebb van sikerül megfáznom és még rossz kedvem is lesz tőle.

2012. febr. 18. 12:16
 37/37 anonim ***** válasza:
Nálunk 19-20 fok van,rövid ujjúban,melegítő alsóban,mezítláb vagyok,de így is melegem van kicsit.Szerintem mozogj kicsit többet.16/f
2014. jan. 20. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!