Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok milyen meleg van a...

Nálatok milyen meleg van a lakásban?

Figyelt kérdés

az érdekelne, hogy átlagosan milyenek a fűtési szokásaitok? pólóban/ pulcsiban vagytok otthon?

lehet kicsit buta kérdés, de engem annyira zavar, hogy nálunk szinte mindig hideg van, kivéve az én szobámban, de ha kimegyek kb. megfagyok, jégverem érzésem van. ( pulcsiban is fázom a szobámon kívül. ) inkább ki sem megyek legszívesebben a szobámból. most beteg vagyok, és nagyon rosszul esik, hogy apa azt mondja folyamatosan, hogy mert nem öltözök fel rendesen, meg aki nem vigyáz magára meg is érdemli.... pedig szerintem lehet, hogy pont ezért vagyok rosszul, mert itthon annyira más a hőmérséklet x meg y szobában. viszont nem szeretem felvenni a gázt, úgy érzem pocsékolok... meg, hogy költségekbe verem őt.

szóval nem tudom, túl takarékoskodó lennék? azt azért nem szeretném, hogy a saját egészségem rovására menjen a dolog..

17/L

2011. dec. 3. 10:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Kertes ház, gázról kandallóra tértünk, mert hiba jók a nyílászárók, hiába van dryvit, akkor is horror volt a gázszámla. 25-26 fok van nálunk és sokkal olcsóbb, bár baba van így könnyű, mert mindig itthon van valaki.
2011. dec. 3. 13:21
 22/37 anonim ***** válasza:

Távhős panel,24-26 fok,pólóban vagyok,de van hogy felöltözve,mert ebben is fázok.Melóhelyen 28-30 fok van,hozzászoktam.

hány fok van nálatok? és a szobádban?

2011. dec. 3. 13:36
 23/37 anonim ***** válasza:
Nálunk is napközben kb 20 fok van,este 18-19.Jól fel vagyunk öltözve.1,5éves kisfiunk is jobban alszik 18-19 fokban mint 21-22 fokban.Akkor már nyugtalanul alszik.E.
2011. dec. 3. 13:45
 24/37 anonim ***** válasza:
Én nem fűtök még, 18 fok van.. ennél nekem több sem kell.
2011. dec. 3. 14:06
 25/37 anonim ***** válasza:
Panel, szabályozható fűtés: nappaliban 23-24 fok, hálóban (ott ritkán fűtök) 20-21.
2011. dec. 3. 14:19
 26/37 A kérdező kommentje:

hát, nálunk most van 20-22 fok körül, hogy nagyon nagyon befűtöttem, most van olyan kellemesen meleg, mondjuk pulcsiban meg sálban vagyok, hosszúnadrág, meg vastagzokniban.. amúgy én sem tudom eltűrni alvásnál a meleget, legszívesebben nyitott ablaknál aludnék és 30fokos takaróalatti melegben:D

mondjuk most már kezd megfájdulni a fejem, igaz a sütő is ment... de akkor úgy látszik, túlságosan is hozzászoktam az apukám-diktálta fagyos szobahőmérséklethez..:D mert nálatok ezek szerint átlagban azért melegebb van.

köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! :)

2011. dec. 3. 15:01
 27/37 anonim ***** válasza:
18 fok... és egy sima felsőben vagyok itthon. én el sem tudnám viselni, főleg nem éjjel a 20 fok feletti hőmérsékletet...
2011. dec. 3. 15:46
 28/37 anonim ***** válasza:

Most csak a kérdés miatt kezdtem el mérni.Az én szobámban 29 fok van.A nappaliban 25, konyha-fürdőszoba-előszoba 24.

Egyedül élek,nekem így jó,mert így melegnek érzek mindent.És merek össze vissza járkálni.

20L panellakás.

2011. dec. 3. 19:39
 29/37 anonim ***** válasza:

16:27-es

Tudod nálunk meleg van, de ha nem veszünk kandallót, havi 70 000 Ft-os gázszámla lenne, pedig dryvit, műanyag nyílászárók vannak. Nem mindenki tud havonta ennyit költeni fűtésre és lehet nincs rá módja, hogy fűtési alternatívák között válogasson.

2011. dec. 3. 19:43
 30/37 anonim ***** válasza:
Nincs hőmérő kéznél, de rövid ujjúban és vékony hosszúnadrágban ideális.
2011. dec. 3. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!