Megcsalt a párod, de mégis együtt maradtatok. Hogy élted túl? S megtudtad-e a megcsalás okát?
Mennyi idő telt el? Milyen szintű volt a megcsalás?
Meg tudtál-e bocsátani, s ha igen hogyan?
Kompenzáltad a fájdalmat magadban valamivel vagy nem? Ha igen, mivel?
Bosszút álltál vagy nem? Ha igen, mivel?
Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akinek van azon kívül is véleménye, hogy a megcsalást csak szakítás követhet.
15-ösnek
Hát igen. De saját példám: nem mindent old meg az idő. Átkutyulja a dolgokat, de sokminden csak elódázódik feleslegesen. Egy (pár ezer) beszélgetés ilyen helyzetben még mindig többet ér, mint mondjuk 10 néma év....
Szóval sem az saját kérdésem, sem a 10-es válaszoló helyzete nem ilyen egyszerű.
Hát igen, ami szomorú, az szomorú. Attól még van sajnos. :-)
Kiegészítés: 1,5 év telt el. Nem állnék bosszút, nem tudok bosszúból lenni vkivel.
Kompenzàlás-féle: egy időre törölte az agyam, mintha meg se történt volna. Később, kb 1 év múlva, fokozatosan adagolva jön vissza minden. Igazi kompenzálás nincs. Ha majd ovis lesz a kicsi, megint el tudok járni sportolni, és bomba csinos leszek... És? Attól még nem jön vissza az érzés, hogy összetartozunk.
Kedves 26-os, nagyon közel állsz ahhoz, ami bennem zajlott le, csak nálunk némivel több, mint 1,5 éve volt. Valahogy adagolva jön később az érzelmi trutyi, jóval az első sokk után.
S igen, a párkapcsolatban meglévő legjobb értelemben vett "férfitárs" érzése már bennem is átíródott.
Persze sokszor elfelejtődik azért a hétköznapokban, nem vagyunk rosszban végülis, minden más szempontból ideális pár vagyunk (értsd: szex, gyereknevelési elvek, világnézet stb.) De rendszeresen visszajönnek a rossz emlékek és a csalódottság érzése, szerintem már sohasem fog elmúlni. Pedig nagyon szeretném.
Hm, új vagyok, beleszólok a beszélgetésetekbe :-) Remélem, nem gond...
Én nagyon fiatal voltam, és teherbe estem a sráctól. Nem volt más lehetőségem, mint az abortusz (nyugodtan köpjetek le, mai napig nehezen nézek tükörbe emiatt), és amíg a hozzá való papírokat meg mindent intéztem, a srác megcsalt.
3 hónapig egy szót sem szóltam, de utána is ugye megcsalt, mostohaapám mutatta a fényképet, amit saját maga csinált, amin az egyik csajjal épp smárolt az én pasim.
Kerestem egy fiút, titokban, akivel leléptem. Úgy volt a bosszú, hogy tetettem a hülyét, mindent rózsaszínben állítottam be és a végén egy hatalmas pofonként: bocs, de összejöttem valakivel, kb 2 órája, örültem a találkozásunknak.
Egyébként közvetlenül műtét után 1 hónapig a házból se jöttem ki, és hát, egy hétig alkohol... szégyellem kicsit, de így sikerült leküzdenem a szégyent és az önértékelési zavarokat.
Egy megcsalást képtelenség megbocsátani. Ha már arra vetemedik, hogy megcsal, akkor nincs tovább, vége, mert nem szeret engem igazán.
Ha a mostani párom megcsalna, nem érdekelne, hogy hozzá köt-e a gyerekünk, az első lendülettel hajítanám ki az összes cuccát az ablakon át az utcára. Menjen a k**jához lakni.
Kegyetlen vagyok a pasikkal, tudom. :-)
nem vagy kegyetlen sztem
inkább eltökélt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!