Megcsalt a párod, de mégis együtt maradtatok. Hogy élted túl? S megtudtad-e a megcsalás okát?
Mennyi idő telt el? Milyen szintű volt a megcsalás?
Meg tudtál-e bocsátani, s ha igen hogyan?
Kompenzáltad a fájdalmat magadban valamivel vagy nem? Ha igen, mivel?
Bosszút álltál vagy nem? Ha igen, mivel?
Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akinek van azon kívül is véleménye, hogy a megcsalást csak szakítás követhet.
megtehettem volna én is h megalázom,
ő meg is tette
előfordult olyan is hogy mentem fel hozzá,volt kulcsom a lakáshoz
benyitok,ott fekszik a hálóban,mellette a csaj
ő meg vigyorog
mint utólag rájöttem őt ez izgatta ha rajtakapom,ha megtudom h van valakije
vagy h direkt elől hagyta a képeket,a beszélgetéseket neten,mikor netezni szerettem volna
őt ez spanolta fel
Kedvez kérdező eltűntél:))
bocs ha olyat kérdeztem,nem rám tartozik,csak érdekelt volna
nyugi van!
majdcsak lesz vmi
tudom hogy sokan hajtogatják
nekem is mondogatták anno
és majd megfojtottam vna őket,de amúgy tényleg mindenhez idő kell
a sebeket is csak az tudja begyógyítani
ezért is nem szeretem az ilyen kérdéseket,elszomorítják az embert
Első sorban próbálj meg többet foglalkozni magaddal
Ne a pároddal
Keress olyan dolgokat,amiben örömödet leled,járj olyan társaságba,ahol szeretnek,keress lelki támogatást,nehogy hagyd h a harag,fájdalom elnyeljen
Építgesd a jövődet,gyűjtögess,próbálj félre tenni,nézegesd az olcsó albérleteket,esetleg jobban fizető állásajánlatokat is sasolhatod
Szüleid?Testvérek?
A segítségnyújtástól meg ne zárkozz el,most szükséged van rá!
Nem tűntem el, megvagyok! :-) Csak dolgom van.
Na szóval:
2-esnek: nem, nem ironizáltam, komolyan gondolom. Anno nekem is ilyen tisztán kellett volna gondolkodnom. Most más lenne. Talán nem jobb, nem rosszabb, hanem más.
1-es Köszi, így már értem. Tehát elköltöztetek egy ideig egymástól. Valójában elszakadtatok, de visszataláltatok. Ez is egy lehetőség. OK. értem.
10-esnek. Bakker! Nem lennék most a helyedben. Egyébként én a második gyerekünkkel voltam éppen terhes, amikor bevallotta, hogy megcsalt. Együtt maradtunk, de lám, a kétségek még mindig, évek után is tudnak emészteni. Bár meg is erősített, ami nem mellékes! Szóval vegyes érzelmi tapasztalatom van erről. Nincs jó döntés ebben a helyzetben, sajnos.
7-esnek: igen lehet tudni miért írtam, elküldöm a korábbi hasonló kérdésemet, abban az utolsó válaszomban leírtam a lényeget. Most nem ismételném meg. Akit érdekel, ott elolvashatja. Ld. köv. kommentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!